Mate vlastné web stránky?Ak áno tak akú, čo tam mate také propagovane. Aké mate domény či mate free alebo platene a koľko vám trvalo než ste ju vytvorili a aké programátorke jazyky používate najčastejšie. Je toho ešte moc ale to už dúfam že rozpíšeme tu.
Estranky to ja tiež moje prvé stránky potom v webgarden a teraz na koniec ic.cz , webzdarma to je už troska také profikacke heh ale nee skúšam a učím sa. A ako sa vola tvoj web o psíkovi chcem si pokukať .
Ale veď ja si myslím že všetci to mate výborné weby a blogy. Veď nik nie je expert a na svoje znalosti to je na jedničku ja tiež som začínal biedne ,ne že teraz bi to bolo niečo extra ale čo viem to využívam. Tak ak mate weby dajte link a popíšte o čom to je ja kuknem a určíte nie som sám.
i ja mam web o svojom milačkovi..hafanovi ale tiež len na estrankach pretože inde by to bolo pre mňa veľmi zložité. ale som s tým spokojná...môžte sa pozrieť na www.smooth-glance.estranky.sk
Ja mám web o diskotékach, teda o jednom diskotékovom projekte (megadance.zmonline.sk) a ešte informačný portál (zmonline.sk) a ešte mnoho odvodených (tvorba videa, webu...) hosting mám u 10gb.sk je to fajn vecička
ja mám webstránku, alebo skôr blog na blogspot. píšem tam všeličo čo ma zaujíma, dávam tam rôzne videá, aj svoje, ale v poslednom čase tam zverejňujem svoju prvú poviedku. tak ak by mal niekto záujem, môže si to pozrieť tu (a niečo aj napísať): www.mortycia.blogspot.com
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
ale to sú len moje príbehy a tak...
velmi dobry hosting
používam klasiku - ( HTML, CSS, PHP
domény druhého rádu + multihosting
Ale včera, ako som tak nemohol zaspať, napadla ma fajn myšlienka, tak mám zasa chrobáka v hlave niečo spustiť, mohlo by sa to uchytiť
zatiaľ berme do úvahy, že nie
Subdomena co.cc a dávam tam amxx preložené pluginy moje iné projekty ficim na php fusion v7 Neskor dám link