jasnéé ,,cigán Vilko´´ ho volajú v TT chodí na punkerské koncerty, postaví sa do stredu pódia a začne spievať paris hilton alebo najlepšie je keď ide do baru baliť holky (on má cca 40 rokov) a chváli sa im aké topánky si vytiahol zo smetiaku je mi ho dosť lúto ale čo už ..
U nas je jeden pan ktory bol v minulosti vojensky letec. Teraz je alkoholik, ktoreho malokedy vidiet triezveho. Poznaju ho vsetci havovia v dedine, vzdy ked ide zacnu stekat vsetci.
Zaujimave ale je, ze aj napiteho ho v sachu malokto porazi.
je ich aj viac ale podla mna je najznámejší nás Lacko furt je v krčme (Peklo) a tepláky má až pod pazuchami...a ked ide dievča okolo vykrikuje po nej : Ahoj, hviezdička...princezná.. a najviac to zaklincuje : lubim ta ...
Volá sa Edko...nie je alkoholik, ale zaujme tým, že je zhovorčivý, milý a nesedí doma na zadku, ale prechádza sa po meste, navštevuje kaviarne a rozpráva sa s ľuďmi
@tenario no, on bol fakt rarita naháňal malé deti po sídlisku a tak a býval na trinástke a vždy večer som z okna videla ako má na balkóne rozložený oheň
Tak máme tu takých dosť...Každý si myslí, že sú to chudáci, čudáci, odpad, inhumani, alebo ako to nazvať... Ale dokážem sa s nimi naozaj dobre porozprávať a milujem rozhovory s nimi...
Je ich viac, známy Laco, tanečník Števko a potom milý bezzubý cigán Lacko.
Tu je malý prehľad Košických indivúduí.
1: Laco, bývalý zápasnik a majster sveta sa preslávil hlavne týmto videom. Žije so svojou ženou ako neplatič asi 60m od mojej školy, čiže s ním mám aj osobné skúsenosti.
Je preslávený tým, že slovne napadá profesorky šteklivými narážkami, vrieska po cigánoch, rôznymi kreáciami zabáva študentov a dokonca nám v miestnej krčme spravil za poldeci plnohodnotný striptíz.
2: Tanečník Števko je žijúca legenda mesta Košíc, často tancuje pred cukrárňou, alebo na miestnom Blšáku, je to známa a milá atrakcia.
Števko je mentálne postihnutý (so všetkou seriozitou), no je to zabávač, ktorý si svojim remeslom privyrába.
Často som sa s ním stretával keď si chodil k mame do obchodu kupovať baterky do walkmanu, neskôr CD prehrávača, dokonca pri sebe nosil kopce CDčiek s hudbou, je to hudobný fajnšmeker.
Števko je tiež milovník mody a v jeho garderobe sa nachádza množstvo originálnych kostýmov, kubánsky vojak, ružové čudo, originál števko suit a dokonca som ho raz videl v prevleku za Harryho Pottera, normálkne mal aj jazvu na čele a paličku v ruke, okuliare, čierny plášť a klobúk.
0:49 Števkove obľúbene gesto, je to proste podnikateľ.
Števko Best Of.
3: Bezzubý Laco je taktiež bezdomovec s mentálnym postihnutím, je známy tým, že mu chýbajú dve predné zuby, môžete ho spozorovať večer ako si nahlas spieva pri preberaní smetných košov.
VŽDY, naozaj VŽDY keď sa na niekoho pozrie tak nahodí obrovský, optimistický úsmev.
bol u nas jeden taky... kedysi bol uplne normalny, bol to moj kamarat potom mu preplo a zacal byt znamy tym ze chodil po meste a vrieskal sam na seba potom mu ale preplo nadobro tak sa vybral na urad prace s bejzbalovou palkou a rozhodol sa "upratat" to tamXD... odvtedy je chudak na psychiatrii
(Žilina) O ňom vie asi aj celé Slovensko, alebo aspoň časť - Maroš Sokolík alias bandaska. Alebo na vlčincoch je Lacko a tuším aj solinky majú nejakho týpka. Máme ich tu viac zisťujem
jedna tetka, ktorá smrdí na pol kilometra, a potom si na ten smrad dá smradľavú ruskú voňavku...tú pozná každý...minule sa počúrala v krčme medzi dverami....ale aj starostku a farára pozná každý
Vilko , Dandino a este taky chlap so sluchatkami nonstop na usoch, ktory chodi po ulici a kritizuje monunistov neviem jak sa vola ale my ho volame ""Sluchatkar""
Ale aj my tu. Napríklad po meste sem-tam pobehuje taký týpek praštený, starý dedo čo má na hrudi veľký kríž drevený zavesený na šnúrke (alebo kartónový?) a káže čosi o apokalypse.
Ale priamo u nás na dedine chodí taký týpek, Madro ho volajú, má strašne vysoké čelo a plešinu brutálnu. Má hlavu jak Marge Simpson, len ona má taký účes, on má takú lebku a veľa ďaľších týpkov
@mm47 hej fakt .... noo a normálne si na balkóne poskladáš dokopy 4 drievka a zapáliš a na podlahe ti horí?? Lebo on to robil takto Sadol si na dlážku, napichol na paličku a surovo opekal.... jak pri táboráku.
PEPO - chlapík, mierne retardovaný a zaostalý.. bojí sa ak mu poviete, že: "za rohom je tvoja mama, alebo naháňajú ťa cigáni" (inak on má mozno uz aj 45, neviem)
SERVÍTKA - ženská, čo chodí vo fialovom starom vyťahanom plášti po sídlisku s igelitkou v ruke.. je jedno či je zima, či je leto..vždy vyzeraá a je oblecená v tom istom, tak isto... + má servitku na ustach.. stále si ju tam drží, dkonca niekedy ani nie.. - niekedy jej tam proste drží sama
Konkrétne v našej ded-..uchm, mestskej časti je to bohužiaľ moja matka (lekárka & agitátorka všetkých proti všetkému & suverénne najhlučnejšia osoba na ulici), rodina milých asociálov a partia obstarožných milovníkov mladého mäska z Bistra.
@pernik ananás, aký prehľad Števko je náhodou super.
martinský pouličný spevák Karolko kto by ho nepoznal...minule som ho videla behať s takou škatuľou že"centy neberiem" a vlani mal na svojej krabici napísaný konverzný kurz davač, len čo je pravda...
jasné, Vila Travoltu máme! podarilo sa mu kopec vecí. hráva na námestí počas jarmoku, v káčku namiesto prídavku poslednej kapely alebo len na kríčku, keď sedíte pri pive za 80 centov a požiadate ho, nech zahrá aj vonč ju bek vín!
a takto to vyzerá v praxi, v káčku na teraske
a minule mu pankáči v kántri našťali do piva a donútili ho to vypiť. a on to vypil. akože, vilo je retardovaní, ale tí, čo to spravili, miliónkrát viac a bude sa im nadávať.
@majajaj a to neviem, či si už počula tie superné historky o tom, ako si k babám chce stále dávať nohy, prípadne otázku: a móžem si dať nohu cez teba takto? tak presne toto sa opýtal @yolis
a inak, teta hela hovorím ja svojej tete, dúfam, že to nie je ona
luboš veď ja viem, sama som bola pri tom, ako nás s jednou kapelou po koncerte už vyhadzovali, nabehol vilo a tá čašníčka, čo naňho vo videu rozpráva (žiadne mená), ho vpustila dovnútra a nás vytlačila za mreže
MAJO - taky no on chodi v krcme pohare zbiera po ludoch a nosi ich na pult aj ked mu to nikdo nekaze na zastavke furt postava a vozi sa na bicykli a kyve sa na mieste a proste psycho
+ADAMEC - to bol taky bezdomovec co v karavane byval basnicky si vymyslal a seci hovorili ze zere psov ale ja tomu newerim bohuzial uz nezije
MURIC - znamy fetak a alkoholik tiez som s nim par krat slopal ale uz sa odstahoval
no hej v Trnave jednoznačne Vilko Travolta to je teda kapacita a to človek nemusí byt ani z TT on je známi aj na okolí ...ked ho stretnete hlavne žiaden očný kontak!! lebo už ho budu zaujimat vaše ponožky DD....
.a tam kde ja bývam..je dost takých ludí napr: celá family Janíčková, alebo sedlák jano a jeho kôň
My sme mali pokiaľ minimálne dvoch najprv " Džuso" -doteraz si pamätám našu detskú exkurziu k nemu domov (tajne sm emu tam vošli dierou v zadnej stene), teraz už je v starobinci pokiaľ viem, ak ešte žije, potom Janko Tatrovka- býva blízko nás, chodí, akože na aute, a nadáva o dušu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
94 komentov
U nas je jeden pan ktory bol v minulosti vojensky letec. Teraz je alkoholik, ktoreho malokedy vidiet triezveho. Poznaju ho vsetci havovia v dedine, vzdy ked ide zacnu stekat vsetci.
Zaujimave ale je, ze aj napiteho ho v sachu malokto porazi.
Tak ten v tom šachu asi bude dosť dobrý teda.
- bývalý pracovník SAV - lit. veda :S
.. ale mame aj par slavnych ozranov
Tu je malý prehľad Košických indivúduí.
1: Laco, bývalý zápasnik a majster sveta sa preslávil hlavne týmto videom. Žije so svojou ženou ako neplatič asi 60m od mojej školy, čiže s ním mám aj osobné skúsenosti.
Je preslávený tým, že slovne napadá profesorky šteklivými narážkami, vrieska po cigánoch, rôznymi kreáciami zabáva študentov a dokonca nám v miestnej krčme spravil za poldeci plnohodnotný striptíz.
2: Tanečník Števko je žijúca legenda mesta Košíc, často tancuje pred cukrárňou, alebo na miestnom Blšáku, je to známa a milá atrakcia.
Števko je mentálne postihnutý (so všetkou seriozitou), no je to zabávač, ktorý si svojim remeslom privyrába.
Často som sa s ním stretával keď si chodil k mame do obchodu kupovať baterky do walkmanu, neskôr CD prehrávača, dokonca pri sebe nosil kopce CDčiek s hudbou, je to hudobný fajnšmeker.
Števko je tiež milovník mody a v jeho garderobe sa nachádza množstvo originálnych kostýmov, kubánsky vojak, ružové čudo, originál števko suit a dokonca som ho raz videl v prevleku za Harryho Pottera, normálkne mal aj jazvu na čele a paličku v ruke, okuliare, čierny plášť a klobúk.
0:49 Števkove obľúbene gesto, je to proste podnikateľ.
Števko Best Of.
3: Bezzubý Laco je taktiež bezdomovec s mentálnym postihnutím, je známy tým, že mu chýbajú dve predné zuby, môžete ho spozorovať večer ako si nahlas spieva pri preberaní smetných košov.
VŽDY, naozaj VŽDY keď sa na niekoho pozrie tak nahodí obrovský, optimistický úsmev.
» www.ceknito.sk/video/14138...
Vilko , Dandino a este taky chlap so sluchatkami nonstop na usoch, ktory chodi po ulici a kritizuje monunistov neviem jak sa vola ale my ho volame ""Sluchatkar""
Pepi, večne naliaty starý chlap premávajúci sa na bicykli, ktorý žije sám v polorozpadnutom dome a nadáva sliepky, že mu zasrali celý dvor.
Ale aj my tu. Napríklad po meste sem-tam pobehuje taký týpek praštený, starý dedo čo má na hrudi veľký kríž drevený zavesený na šnúrke (alebo kartónový?) a káže čosi o apokalypse.
Ale priamo u nás na dedine chodí taký týpek, Madro ho volajú, má strašne vysoké čelo a plešinu brutálnu. Má hlavu jak Marge Simpson, len ona má taký účes, on má takú lebku a veľa ďaľších týpkov
Traduje sa že bol vysokoškolským profesorom ktorý sa pomiatol...
@mm47 hej fakt .... noo a normálne si na balkóne poskladáš dokopy 4 drievka a zapáliš a na podlahe ti horí?? Lebo on to robil takto Sadol si na dlážku, napichol na paličku a surovo opekal.... jak pri táboráku.
PEPO - chlapík, mierne retardovaný a zaostalý.. bojí sa ak mu poviete, že: "za rohom je tvoja mama, alebo naháňajú ťa cigáni" (inak on má mozno uz aj 45, neviem)
SERVÍTKA - ženská, čo chodí vo fialovom starom vyťahanom plášti po sídlisku s igelitkou v ruke.. je jedno či je zima, či je leto..vždy vyzeraá a je oblecená v tom istom, tak isto... + má servitku na ustach.. stále si ju tam drží, dkonca niekedy ani nie.. - niekedy jej tam proste drží sama
@pernik ananás, aký prehľad Števko je náhodou super.
áno všimla som si to na ňom,je to fešák
Spravim to tak ze si vytetujem plan nemocnice a dam sa tam tiez zavret
filip
a takto to vyzerá v praxi, v káčku na teraske
a minule mu pankáči v kántri našťali do piva a donútili ho to vypiť. a on to vypil. akože, vilo je retardovaní, ale tí, čo to spravili, miliónkrát viac a bude sa im nadávať.
@transplantovana vilo je super!!! som ho kukavala cez zimne skuskove ked som mala velke nervy som sa vzdy odreagovala
A potom bezdomovca, co si chodieva zatrsat do pekarne (i ked uz som ho tam dlho nevidel)..
a inak, teta hela hovorím ja svojej tete, dúfam, že to nie je ona
BRAŇO - najznámejší alkoholik ,nekedy s nim pijem
MAJO - taky no on chodi v krcme pohare zbiera po ludoch a nosi ich na pult aj ked mu to nikdo nekaze na zastavke furt postava a vozi sa na bicykli a kyve sa na mieste a proste psycho
+ADAMEC - to bol taky bezdomovec co v karavane byval basnicky si vymyslal a seci hovorili ze zere psov ale ja tomu newerim bohuzial uz nezije
MURIC - znamy fetak a alkoholik tiez som s nim par krat slopal ale uz sa odstahoval
a este ich je vela , moja dedina je cista stoka
.a tam kde ja bývam..je dost takých ludí napr: celá family Janíčková, alebo sedlák jano a jeho kôň