mno mali sme ale uz nwm kde vlastne je ..zaaahadnym sposobom sa vyparil ...aj ked sme ho mali nikdy sme ho nedodrzovali tkze ucitelia to uz aj tk vzdali
Keď sme boli tretiaci, tak sme mali tú najprid*banejšiu učku na svete (ktorá tvrdila, že Slovensko susedí s Ruskom a že žlčník je ZLATÁ ŽILA) a tá nás nútila sedieť baba-chalan a to sme boli s takými totálnymi hnusnými kreténmi, čo nás neznášali už od škôlky a boli to dva roky utrpenia kvôli nej! Bodaj by skapala na rakovinu, ale predtým nech sa niekoľko rokov bezmocne zvíja v bolestiach! Totálna sviňa to bola!
Teraz som rada, že som pri chalanoch, ale teraz máme ako-tak normálnych chalanov v trídze. Ale hlavne, že som sama v lavici.
iba pri tej pokurvenej slovinarke ho dodrzujeme (ze vas to bavi furt cestovat)...pica..plus ked si nejaka ina ucka zmysli po roku ze si mame sadnut podla zasadacieho poriadku
nas zasadaci poriadok je o tom, ze na zaciatku roka si kazdy sadol jak chcel (resp. kde ostalo volne miesto), ono sa to napisalo a hotovo.. a akonahle je niekto chori, tak si k jeho spolusediacemu niekto prisadne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Hoci je pravda, že veľakrát váhame, či miesto, ktoré sme si vybrali je práve to naše
Teraz som rada, že som pri chalanoch, ale teraz máme ako-tak normálnych chalanov v trídze. Ale hlavne, že som sama v lavici.
ze zasadaci poriadok ...
(no samozrejme že občas sa ktosi vymenil)