Mate vobec radi hip hoperou?aky mate nazor na nich?
vidim ze tato tema sa pekne uchiti takze kludne sa pustite do tych hopkacou...ja patrim sice k hip hopovej kulture ale tiez nemusim tie poskakujuce .....jaj skoda reci
tych trapnych hipozerov nemam rad..ale ked niekto pocuva hip-hop a teda aj sa hiphopovo oblieka a neriesi/nevadi mu co pocuvam ja, tak ty su v pohode, a som rad ze poznam aj takych...
no... ja hh nepocuvam, ale tancujem... a to zavisi od kazdeho, ved to je ako keby si sa spytal/a ze ci mame radi rockerov, ci punkacov, ved niektorych mam rada, niektorych nie....
a ako styl ma tiez dobre a aj dobre piesne...
Mám par známych čo počuvaju hop šup,teda hip hop, a nevadí mi to Ale otvára sa mi nožik vo vrecku ked vidím 13 ročných opleskov,XXXXXL oblečenie, na hlave šiltovka jak od LEGO panáčika nakrivo aby boli cool, a idu po ulici v paprči telefon a "vypráva" im tam nejaký slovenský raper jaký je život ťažký na ulici
Nemam nic proti ludom, ktory pocuvaju hip hop... ale NENAVIDIM tych 13rocnych zasranov, co si oblecuju rifle 3x väcsie, tricko po dedovi a nadavaju na kadekoho, lebo to je COOL... oplut ich...
wewo súhlas...
ale keďže mi to brat furt púšťa občas sa mi niečo zapáči...ale nič čo by mi ublížilo =D
newiete si predstaviť..aké je to komické keď niekto v gaťoch pod kolená tancuje valčík..alebo polku..na venčeku...proste krče =D
mne nevadia ziadne skupinky ludi, vadi mi len konkretny clovek, ci uz je rocker alebo hip hoper, ked sa chova ako chuj tak to nie je tym, k akemu hudobnemu stylu sa priklana
ludia sorry ale tato diskusia bola preto aby som zistila kolko je tu deti.....a vidim ze az moc kazdy sa zaujima iba o kraviny dost ma to sklamalo len par vas tu bolo co mohli nieco duchaplne napisat ostatny mysleli nato aky su mudry a pritom su debili dospejte ale duchovne ak viete co to je....a nie je to o bohu a o dusi
idem reagovat vseobecne...nemam rad, ked niekto petrzalku nazyva nejakou dierou zato, ze ste tu raz boli neznamne, ze nieco o nej viete, nehovorim, ze je to cistotna mestska cast, ale ak to pojde tak ako doteraz raz to bude jedna z najkrajsich mestskych casti a taktiez je zname, ze je najviac zalesnena takze bludy o tom, ze je to betonova dzungal su len bla bla bla
a k teme hip-hoperov: Kazdy clovek je samostatna jednotka a to, ze je hip-hop v mode neznamena, ze je to trapny styl a podobne. Je to styl ako kazdy iny a to, ze vam lezi v zaludku je vas problem. Proste ja pocuvam rap od svojich 13 rokov co je uz dost dlha doba a nenosim ani siroke gate a siltovky ani si nepustam mobil v autobuse. Ine je vyrastat na tomto style a ine je donho prejst len tak, ze je to in. Ked ho berete ako zivotny styl uplne inak ho vnimate a tak isto aj celkovu hudbu.
sú dve možnosti.. je rozdiel keď niekto počúva hiphop má to rád, žije tým ale správa sa normálne jak človek.. takých ľudí mám rád a nezáleží na štýle.. ale na druhú stranu tie zdegenerované opice s prehnaným sebavedomím, keď to už tak musím povedať, čo sa preháňaju po meste a myslia si že sú viac jak bežný homosapiens, tak to už nieje veľmi zdravé, v záujme ich zdravia by som otvoril nejakú špecializovanú psychiatricku liečebnu
neškatulkujem... aj ked väčšina hoperov ktorych poznam su idioti a v zivote by som s nimi neprehodila slovko ale poznam taktiez kvantá chalanov a báb ktorí pocuvaju hip hop nosia mikiny az pod kolena ale su to vynimocni ludia za ktorych by som dala ruku do ohna... zalezi to na osobnosti...
a podla mojho nazoru preto väčšina ludi neznasa hoperov pretoze vsetci pozeri a pipky ktore chcu byt in pocuvaju hiphop pretoze TEN je teraz in... ale najdu sa vynimky vsade...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
a ako styl ma tiez dobre a aj dobre piesne...
ale keďže mi to brat furt púšťa občas sa mi niečo zapáči...ale nič čo by mi ublížilo =D
newiete si predstaviť..aké je to komické keď niekto v gaťoch pod kolená tancuje valčík..alebo polku..na venčeku...proste krče =D
mne nevadia ziadne skupinky ludi, vadi mi len konkretny clovek, ci uz je rocker alebo hip hoper, ked sa chova ako chuj tak to nie je tym, k akemu hudobnemu stylu sa priklana
paci sa mi ako tancuju a vecia sa hybat aj ta hudba ale nemusim tie vulgarizmy
a k teme hip-hoperov: Kazdy clovek je samostatna jednotka a to, ze je hip-hop v mode neznamena, ze je to trapny styl a podobne. Je to styl ako kazdy iny a to, ze vam lezi v zaludku je vas problem. Proste ja pocuvam rap od svojich 13 rokov co je uz dost dlha doba a nenosim ani siroke gate a siltovky ani si nepustam mobil v autobuse. Ine je vyrastat na tomto style a ine je donho prejst len tak, ze je to in. Ked ho berete ako zivotny styl uplne inak ho vnimate a tak isto aj celkovu hudbu.
a podla mojho nazoru preto väčšina ludi neznasa hoperov pretoze vsetci pozeri a pipky ktore chcu byt in pocuvaju hiphop pretoze TEN je teraz in... ale najdu sa vynimky vsade...