@newgeneration čo sa rozčuluješ? Je to úplne bežná vec, čudoval by som sa rovnako ako keby mi niekto povedal, že nemá a ani nechce telefón... Výhody sú jasné, tak nechápem prečo to niekto proste nechce, to je všetko...
@weeman bežná vec je to možno pre teba, ale to automaticky nemusí znamenať, že to musí byť bežná vec aj pre niekoho iného, to je všetko... a mimochodom aké sú výhody? že dennodenne sa stáva toľko havárii a že mnoho ľudí "len tak" prichádza o zdravie alebo nebodaj aj o životy? to sú mi fakt výhody...
@newgeneration možno sa mýlim, ale osobná doprava je dnes po celom svete asi rovnako bežná vec ako televízor.
Z rovnakého dôvodu môžeš odsúdiť x vecí, ktoré aj ty sám bežne používaš, všetko má klady aj zápory. Keby sme sa riadili podla tvojej filozofie tak nerobíme pomaly nič...
@weeman áno ale používaním televízora nikoho nezabiješ ani nebudeš zabitý každý máme svoju filozofiu to je jasné...ty si maj svoju a ja si mám takisto svoju a vec je vyriešená
@newgeneration iste, bolo to trochu blbé prirovnanie. Miesto auta si tam môžeš doplniť akúkoľvek dopravu, zabiť dokáže všetko... Ako chodíš do školy/roboty? Na kolobežke?
Jasné, každý máme svoj pohľad na vec, ale šak aspoň sme pokecali, veď je to diskusia
@newgeneration veď počkaj keď budeš, neni nič lepšie ako po celom otravnom dni, keď už máš všetkého plné zuby, sadnúť do auta a odviezť sa za 10 minút domov cez celé mesto...
pôvodne som uvažovala, že sa možno dohodlám toto leto (fakt ale iba možno), ale prachy musím šetriť na niečo iné, takže možno, ak budem mať šťastie, tak sa k tomu dostanem na budúcu jar, najskôr... a možno nie, neviem
neviem ake su tam tie ciselka...skratka mam zakladny na osobny automobil...a to mi aj staci...motorku nechcem, na traktore sa po kosiciach vyvazat nebudem..
@newgeneration z logiky? Skôr si si to proste teraz vymyslel. Tiež je zaujímavé, že vŕtaš a posudzuješ niečo o čom vlastne nič nevieš keď nemáš vodičák...
zas sa idem chvastať ja mam C- ko, nechcelo sa mi ho robiť pred dvoma rokmi ale mati to cvakla tak prečo nie.........a teraz si možem kupiť trambus a voziť tych chudákov na korbe zadarmo čo ma tu furt drbu....filip
@weeman nechapem dovod, preco kazdy (chlap) by mal mat vodicak.. vyhodi sa za to vela penazi, vo velkom meste sa ti viac oplati ist aj inym dopravnym prostriedkom vdaka zapcham, parkovacie miesta plne, potom zbytocne nehody etc.. radsej pojdem peso, elektrickou alebo si niekoho zavolam na odvoz, aby som vyhodila zbytocne peniaze najprv na spravenie vodicaku a potom aj na nejake auto, ked pochybujem, ze budem nejako vela vyuzivat auto
@laira ja zas nechápem, prečo nie. Iste, je to prehnane drahé, s tým súhlasím. Ale zápchy rozhodne niesú všade a vždy, a šikovný človek zaparkuje aj v meste. Na druhú stranu keď idem s mhd tak aby som vstával o hodinu skôr a ešte aj tak budem mrznúť na zastávkach. A to už nehovorím o tom, že sa musím stále pozerať cez rameno, aký cigoš sa ma zas pokúsi okradnúť...
Keby sa všetci riadili podla tvojej filozofie, nemala by si komu zavolať aby ťa odviezol...
@weeman ja netvrdim,ze kazdy sa ma vykaslat na jazdenie autom.. ja len reagujem na to tvoje "kazdy chlap by mal mat vodicak", ze je normalne, ked niekto nema.. a tiez zalezi aj od toho,kde clovek byva.. ja nahodou mam velmi rada cesty autobusom.. vsimanie si roznych ludi.. a postat na zastavke mi nerobi problem
@laira tak dobre no, asi nie každý, len keď mi tu štyria 20 roční chalani povedia, že ani nechcú vodičák tam ma to dosť prekvapilo...
Iste, každý sme iný, ja by som považoval za trest, ísť mhd... Možno keby neboli komplet počarbané, chodili by načas a neboli by plné kreténov tak by som zmenil názor. A o nočákoch už ani nehovorím, keď som počul čo všetko sa v nich luďom stalo, tak bez búchačky tam už ani nevleziem.
a jediný argument, ktorý uznám je ekológia. aj keď dnešné autá všeliaké škaradé nové vedia papať okolo 4L. poprípade sa dá vidieť budúcnosť v elektromobiloch. čo sa ropy týka, tak autá žerú vraj iba okolo 20% vyťaženej suroviny. zbytok je priemysel a hlavne lietadlá.
Keď som bol malý čítal som taký aforizmus : Kto má peniaze kúpi si auto, kto ich nemá zomiera ináč. A z toho dôvodu vodičák nechcem pretože by som rád zomrel ináč.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
106 komentov
Ale neviem ake skupiny
Hlavne ze mam.
@hnisavica samozrejme.
MHD je MHD, či skôr nohy sú nohy a vlak je vlak. zatiaľ nie, možno v 40tke
Z rovnakého dôvodu môžeš odsúdiť x vecí, ktoré aj ty sám bežne používaš, všetko má klady aj zápory. Keby sme sa riadili podla tvojej filozofie tak nerobíme pomaly nič...
Jasné, každý máme svoj pohľad na vec, ale šak aspoň sme pokecali, veď je to diskusia
a ja mám, AM, B, B1.
len nech už je po lete a dostatok peňeži a e34/e36 nech je tu
Panebože, tento štát fakt speje do sračiek a od dnes sa vyhýbam cestným komunikáciam. Tebe by som nepredal ani lístok do MHD.
inak @Wampirekiss ty ides vazne robit vodicak ? tebe staci na motorku ne?
ako @weeman fok ju hejtrz, fakt to je niekedy dosť usefull a keby nie usefull tak aspoň príjemné
@laira ja zas nechápem, prečo nie. Iste, je to prehnane drahé, s tým súhlasím. Ale zápchy rozhodne niesú všade a vždy, a šikovný človek zaparkuje aj v meste. Na druhú stranu keď idem s mhd tak aby som vstával o hodinu skôr a ešte aj tak budem mrznúť na zastávkach. A to už nehovorím o tom, že sa musím stále pozerať cez rameno, aký cigoš sa ma zas pokúsi okradnúť...
Keby sa všetci riadili podla tvojej filozofie, nemala by si komu zavolať aby ťa odviezol...
čo si myslíš že som až tak neviem čo, že to nedokážem ? ja dokážem velké veci! a toto je maličkosť 8)
ale až za rok, na motorku, hej to chcem ale neviem o tom nič
Iste, každý sme iný, ja by som považoval za trest, ísť mhd... Možno keby neboli komplet počarbané, chodili by načas a neboli by plné kreténov tak by som zmenil názor. A o nočákoch už ani nehovorím, keď som počul čo všetko sa v nich luďom stalo, tak bez búchačky tam už ani nevleziem.
inak mam .... B1, B, C1, C, AM a T