Mám fóbiu z výšok. Bojím sa už len keď stojím na stoličke.
A nenazvala by som to vyslovene fóbiou... ale mám strašný strach z toho, že ma opustia ľudia, ktorých ľúbim. Že sa im niečo stane. Že odídu z môjho života.
No a totálne sa mi hnusia šváby. Podľa mňa sú to tie najviac odpudzujúce živé tvory na planéte.
zubar s pavucou hlavou ktory ti 80 metrov nad zemou na visutom lane vrta vsetky zuby naraz a komplet vsetky nastroje ma od hovien je napriklad dost zlo
Bojím sa telefonovať ... vážne, keď mám zavolať niekomu neznámemu alebo len zdvihnúť neznámemu číslu tak sa mi rozklepú ruky, musím sa na to dlhšie pripravovať a potom do telefónu motám strašné hovadiny ... Keď už, radšej napíšem smsku. Iba pri pár známych sa mi to nestáva.
mám strach dôverovať ľuďom.. pavúky mám rada aj výšky teda, nemám žiadne takéto obvyklé fóbie.. potom neviem či to je fóbia, ale skôr asi nie.. neviem chodiť pod dáždnikom.. vadí mi že je na do mnou nekonečno veľa priestoru a ja sa skrývam pod dáždnikom, ale to skôr cítim úzkosť ako strach.. ďalej mám strach zo zaseknutia vo výťahu, preto stále chodím pešo, aj keď to niekedy znamená 16 poschodí hore a potom zas dole radšej ma budú bolieť nohy ako by som mala ísť výťahom a to je asi všetko
odmietnutie, opustenie, strápnenie, smrť, popálenie/obarenie (takže v kuchyni pôsobím ako najväčšie poleno, keďže sa všetkého bojím normálne chytiť), predstava, že prídem o zrak (úplne iracionálny a žiadnym zážitkom nepodmieniený strach, vcelku ma fascinuje, že odkiaľ sa vo mne vzal) a výšky mi tiež nie sú dvakrát príjemné. a slimáky a niektoré morské potvory a koraly, proste to, čo je "mäkké" a pritom živé. a naposledy som cítila vcelku silný odpor k veľkému davu natlačenému v malom priestore
mala som, nie strach, ale až hrôzu zo zubára...ale to peklo u zubára, ktorým som si prešla toto leto, to myslím, ščasti vyliečilo ale bojím sa ho stále, ale už nie tak extrémne
prednedávnom som si myslel že sa bojím výšok, ale bol som na padáku a vôbec so sa nebál tak teraz neviem, ale myslím že sa bojím keď môžem spadnúť. Zubára a lekára, inak vždy som mal v dectve strach z toho čo pichajú do hlavy také ihly
a aj bodavého hmyzu sa bojím (komár nie ale taká osa a pod.) ju začnem hneď zabíja´t, ale ešte ma nikdy neuštiplo nič také
Odmietnutie,a z toho,že ostanem sám,take fobie ako výťah,tma,výška,su už prekonané v útlom veku,a bojím sa neúspechu,to je taká moja najväčšia fobia... inak strach viem prekonať,ak viem,že ho dokážem prekonať
pavuky a všeobecne hmyz (blee),trochu vyšoka tmy a z doktorov mam trochu strach ( ale zas nie zo všetkych,najviac zubara - naposledy som si myslela že sa povraciam alebo odpadnem ked som bola v čakarni ).. strach z toho že stratim ludi na ktorych mi zaleži, odmietnutie
bojím sa ľudí, bratia krvi, lesklých chrobákov, kontroly chrbtice (naozaj mám s toho veľkú traumu) odmietnutia, maminho premýšľania - bojím sa jej čokoľvek dôležité povedať, Emily Rose! , okien, smrti,.......
nooo, nemám rada tmu, bojím sa výšok, výťahom chodím len výnimočne, inak sa desím, že zostanem tehotná... a ze zostanem neviditelna, co sa mi trocha dari :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
A nenazvala by som to vyslovene fóbiou... ale mám strašný strach z toho, že ma opustia ľudia, ktorých ľúbim. Že sa im niečo stane. Že odídu z môjho života.
No a totálne sa mi hnusia šváby. Podľa mňa sú to tie najviac odpudzujúce živé tvory na planéte.
desia ma viac, než hocktoré iné zviera ( @walrus .)
a potom ešte zo smrti.
a teraz si rychlo neiem spomenuť čoho sa moc bojim,...ale zase neni nič take že extra moc
nemam strach z nicoho, resp o nicom neviem, hoci su tvory, ktore sa mi hnusia...
úplne totálne panický strach z pavúkov
ako, neprajem im smrť, len nechcem, aby boli v mojej blízkosti...ako zubári!
a z neho
a niekedy aj z tmy
a aj bodavého hmyzu sa bojím (komár nie ale taká osa a pod.) ju začnem hneď zabíja´t, ale ešte ma nikdy neuštiplo nič také
inak budte radi, niekto sa bojí banánovej šupky
všetky ostatné obavy beriem ako výzvy a bojujem s nimi.
Fero, neplaš sa, do tej basy pôjdeš aj tak, ale nie za mňa ale za svoje zlé skutky čo páchaš po svete ......filip
a desí ma predstava utopenia (ach)
čo Ferko čo sa ti nevidí ..........filip