čautee chcela som sa opýtať, niekto kto chodí na také tie typické matematické súťaže ako je klokan alebo niečo také, pripravujete sa na tú súťaž nejako? Dá sa vôbec na to nejako pripraviť, niečo sa doučiť alebo ja neviem
nie, na matematického klokana sa nedá pripraviť, ide o logické úlohy, kde zvyčajne tí, čo majú výborné známky "prepadnú" naopak 3kári a 4kári dopadnú lepšie
@1 škoda, že ja som bola jednotkárka a vždy som obstála najlepšie zo školy... a chodila som na všetky takéto súťaže, aby som sa uliala a súperila som so spolužiakom
a nie, nedá sa na to pripraviť, buď zadanie pochopíš, alebo nie... to nie je písomka z rovníc
Spomínam si na toto a veľmi rada! Vtedy mi tá matematika ešte ako tak išla a bavila ma. Ale nepripravovala som sa na to nijako výnimočne. Ale som mala šťastie vždy na super učiteľov.
Len škoda že teraz ako matematiku nemám, už neviem skoro nič.
boze jak som mala vzdy rada tieto sutaze akurat ma stvalo ze vsetky ako ceny davali viac menej to iste. mala som trilion sad pravitok, ktore som v triede rozdavala a uplne najradsej som mala asi genius logicus
Nikdy som na takom niečom nebol, ani som to vtedy nesledoval. Bol som vtedy sprostý, aj deti aj učitelky si to mysleli. Takže mi ani nikto nepovedal, že to je.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
a nie, nedá sa na to pripraviť, buď zadanie pochopíš, alebo nie... to nie je písomka z rovníc
Len škoda že teraz ako matematiku nemám, už neviem skoro nič.