Mám doma tú knihu z matematiky na príjimačky, v podstate matiky sme mali na SŠ strašne málo. Moja otázka znie: dá sa naučiť matematika samoukou? Je nejaká stránka na internete, kde to je podrobne a dobre vysvetlené? A dá sa to stihnúť za 4 mesiace?
ano dá sa naucit lenze musís mat dobru knihu na ucenie. Napríklad na strednej sme mali strasne dobré knihy na maiku a tam sa dalo naucit vsetko a potom si si musel uz len precvicovat. Samozrejme vela precvicovat lebo matiku sa naucis jedine tým pocítaním
ako nemyslela som cil UK FManazmentu,ale celkovo uk. ale co s aekonomiky tyka,tak potom len SPU-ekonomika,inac nic. alebo tusim v ke je dobra. inac nic moc.
Tak Univerzita Komenského má ako univerzita lepšie meno, ale dôležitejšie sú fakulty! Vraj na UK je manažment na hroznej úrovni. Síce sú ťažké prijímačky, čo sa nehádam, ale vraj potom taký lačes - proste ľahšie. Ja som na Euba ..zamestnanosť je vyššia ako 93%... samozrejme záleží na fakulte.. Pretože tam sú vraj veľké rozdiely - aj v uplatnení aj v náročnosti štúdia. Ja som si bohužiaľ vybrala tú ťažšiu ale snažím sa s ňou niako popasovať.. A s tým označením električková škola si starosti nerobím. To hovoria takí, ktorí vyštudujú ekonomiku na niakej šlabšej univerzite a prechádzajú ako nič. A preto označujú ekonomickú univerzitu električková - lebo si myslia že ekonomika je ľahká veda... Len v 1. ročníku sme dostali 600 stranovú knihu - ktorú treba vedieť celučičkú - presvedčila som sa na skúškach, pretože ako otázky nám dali tie najdetailnejšie veci.
@ivvinka Ahoj počuj na akej fakulte študuješ ty? ja rozmýšlam nad narodným hospodárstvom alebo fbi alebo učiteľstvo praktických ekonomických predmetov chcela by som niečo kde nieje ťažká matika lebo ju nemám rada a vôbec mi nejde.. čo by si mi poradila?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
da sa naucit,na prijimackach je matika pre jebnutych ludi
sme sa s kamaratkou zasmiali na tych ich prijimackach.
no som zvedavy,co po skole budes s takou elektrickovou skolou robit
Sú VIANOCE.
no,skor UK a STU.
Ale nemôžeš porovnávať technickú školu s ekonomickou. Jasné, že technická vyhráva.