Ahojte hľadám niekoho kto študuje matematiku a fakt, ale fakt sa jej rozumie. Potrebovala by som vypočítať domácu úlohu. Celkovo tá moja matika sa volá algebra. Zistiť či množina je alebo nie je pole, grupy a podobné záležitosti. Ak sa niekto rozumie tým
@tikalok
to áno ale ja mám matiku len ako doplnkovú k učiteľskej informatike. Budem učiť na základnej škole tú informatiku a už teraz viem, že tie veci nevzužijem a bohužiaľ hoci som sa pokúšala nie nie to dostať do hlavy preto hľadám aspoň takto dakoho lebo môžem mať vdaka tomu aspoň ečko z tej matiky bez prenášania
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale u Zlatosa v knihe urcite odpovede najdes! takze google
to áno ale ja mám matiku len ako doplnkovú k učiteľskej informatike. Budem učiť na základnej škole tú informatiku a už teraz viem, že tie veci nevzužijem a bohužiaľ hoci som sa pokúšala nie nie to dostať do hlavy preto hľadám aspoň takto dakoho lebo môžem mať vdaka tomu aspoň ečko z tej matiky bez prenášania