ja tie primitivne skoro vobec neviem. clovek zlenivel vplyvom kalkulaciek. a ked sa pozrieme do minulosti, kedy este kalkulacky nefungovali, tak ludia boli taki genialni v matike. vsetko vedeli vypocitat z hlavy. skoda, ze to tak uz nie je
(snazim sa to presadit a u nas v lavici so spoluziackou pocitame zasadne bez kalkulacky su na to vseliake triky a je to zabava )
@majys no skor je problem v tom, ze kokoti opisovali vsetci a nam neuznal nikomu stare riesenie a ja nemam cas na vyrobu dalsieho ( este jedno som mu posielal ale v podstate to bolo riesene radovo niekolkonasobne pomalsim algoritmom, takze to som mu ani nepovedal, ze nech berie, len proste, ze nech vidi, ze som nein z toho kokot ) a mam ist v pondelok na konzultacky mu vysvetlit moj kod, kt. neuznal skrz pajcarov tak tento mu poslem, hentem obhajim a mam pokoj
@n0win0u to je inak smola ze ty si trpel skrz ostatnych aj ked si to mal poctivo mne ot uz inac uznal sice som tam mal zas chybu ale vies ako ked som mu tam jediny zo skupiny nasypal "original" nedalo sa inak
princip viem, ja robim strasne chyby z nepozornosti keby som sa dokazala sustredit tak by som s najjednoduchsimi prikladmi urcite nemala problem ani teraz nemam, len obcas sa podari ked mi lieta hlava
áno, raz sa mi to stalo, musela som žiadať pomoc až na birdzi. O týždeň nato som to konečne pochopila a čudovala sa či mi nešibalo, že také jednoduché veci..
mám rada matiku semtam mám blok, že aj na primitívny príklad pozerám jak teliatko a po čase mi dôjde aj to primitívne riešenie, ale ja sa k výsledku snažím dostať možnými i nemožnými postupmi, a pritom stačí tzv.sedliacky rozum inak pohoda
ahoj na matiku môžem odporučiť tento materiál. Síce sa pre sťahovanie musíte prihlásiť, ale je tam naozaj vsetko a ja ju pred maturitou celkom pekne pochopil. » www.vsichnivsem.cz/strednipredmet-...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
that´s all
String st;
String []str;
while(stop==0){
by = Integer.toBinaryString(start); // konverzia na binarne cislo
if(vratPocetZnakov('1',by)==pocetJednotiek){
if(by.length()==dlzkaRetazca){
System.out.println(by);
}
re : moc casto sa mi to nestava, samozrejme najdu sa priklady, pri ktorych clovek pokruti hlavou
(snazim sa to presadit a u nas v lavici so spoluziackou pocitame zasadne bez kalkulacky su na to vseliake triky a je to zabava )
matika je pre mna jediny pevny bod vo vesmire, matika ta nepodvedie, neodrbe, nezradi, verim v matiku,
( :/ )