v zahradkove sa konala sutaz o ,,najvacsiu tekvicu"s medyinarod. ucastou.v neobzcajne silnej konkurencii sa skvele darilo aj nasmu repreyentantovi ferovi . len sestina vsetkych zucastnenych prezentovala tekvice vacsi
ale tak ked chodim po samich sutažach matematickych a furt to iste už mi to aj leze na modzek taže to celkom owladam
a ešte mame taku des matikarku že ta ma asi sklerozu lebo nam da storazy tu istu slovnu ulohu este aj da tie iste čisla len miesto Janko napiše Jožko a podobne taže asi tak
Na zakladke su matematicke sutaze o nicom, pomaly kazdy na nich moze ist, staci vediet obkecat poriadne priklady, a aj ked nemas nic tak mas aspon polku bodov za priklad, ked napises bludy na dve strany, a ked mas vsetko vyratane dobre vsetky postupy, a nemas k tomu obkec tak tiez mas iba polku... Uz sa tesim na strednu, tam to snad bude o nie com inom, len snad sa na nejaku dostanem, kedze som v matickej triede ale viac sa zameriavam na fyziku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
5x + 24x + 30 = 30x
29x + 30 = 30x /-29x
30 = x
Jedna sestina z 30 je 5 a teda Fero bol siesty.
ja wiem ani mna to nebawi..
ale tak ked chodim po samich sutažach matematickych a furt to iste už mi to aj leze na modzek taže to celkom owladam
a ešte mame taku des matikarku že ta ma asi sklerozu lebo nam da storazy tu istu slovnu ulohu este aj da tie iste čisla len miesto Janko napiše Jožko a podobne taže asi tak
fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj