Ja som bola a bolo to uplne uzasne!! Isla som tam len kvoli Oomph! a Ministry,ktorych som nakoniec nestihla Najviac sa mi samozrejme pacili Oomph! potom The sorrow, Sabaton ma uplne dostal, aj ked taku hudbu moc nemusim, Engel a Volbeat
2. tak to neviem, tesne pred nimi som odisla....ale co som citala reakcie na MOR tak jedni tvrdia ze boli najhorsi zo vsetkym skupin a dalsi ze sa im to pacil ale posralo to pocasie...
oomph je sracka najvacsia a najsrackovitejsia, nepomozem si..
hmm, ked sa mi bude chciet pisat nieco viac tak dopisem, prezatial staci iba co sa mi najviac pacilo-Ministry, Korpliklaani, Anihilator, Arakain, Amon Amarth a Communic, od Amonov, Anihilitoru a Communicu mam aj podpisy..
tak within boli taký slabý odvar, ale tak zase moj názor je skreslený, ja ich neznášam....oomph je dosť nuda....najlepší boli amoni, korpiklaani, horkýže ,anihilator a samozrejme moja milovaná sonata...škoda len, že som kvôli búrke nebola na apocalyptice...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
oomph je sracka najvacsia a najsrackovitejsia, nepomozem si..
hmm, ked sa mi bude chciet pisat nieco viac tak dopisem, prezatial staci iba co sa mi najviac pacilo-Ministry, Korpliklaani, Anihilator, Arakain, Amon Amarth a Communic, od Amonov, Anihilitoru a Communicu mam aj podpisy..