@echoechoecho@7 čo ja viem... bývalá spolužiačka tú 500-eurovú almužnu dostáva odhadujem za tak 10 -15 hodín roboty do týždňa a to rátam aj čas, ktorý trávi ako študentka na prednáškach a seminároch. nehovoriac o ďalšej robote, ktorú popri to stíha. a bude mať v lete prázdniny
inak, tí matfyzáci, čo poznáš, boli aký odbor? aspoň, či matika, fyzika alebo informatika.
@anzu ak najde popri tom aj pracu, tak spoko a bola ta spoluziacka z matfyzu?...poznam z matiky, a akoze normalnu pracu najlepsie v obore, nemaju velku sancu najst
@echoechoecho jj, preto reagujem, lebo aj ja som odtiaľ. čo som mala spolužiakov na bakalárskej matike, čo šli potom aj na magisterskú matiku, tak to hej, ak sa bavíme o práci presne v odbore, to by bola len veda, ale aj na iných školách kopa ľudí skončí v práci nie priamo súvisiacej so štúdiom, alebo vôbec... napríklad dvaja alebo traja z tých matikov skončili ako web kóderi, dve alebo tri odhadujem, že robia niečo administratívne, ďalší dvaja alebo traja sú na doktorandskom. myslím, že prácu majú všetci, aj keď si vlastne nie som istá, asi sa o to začnem viac zaujímať a vystopujem si to ale hej, netvrdím, že to šlo ľahko a že je to terno, však ja som z druhého matického odboru
(ale pre autorku témy to nemusí byť relevantné, keď sa zaujíma o aplikovanú informatiku, to nie je, ako mať titul z vedeckej matiky)
Na VŠ dostávajú oproti súkromnému sektoru almužnu asi všetci, znamená to, že všetci pedagogickí pracovníci na VŠ sú tam preto, lebo si nemohli zohnať prácu inde?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
matfyz nie je az taka tazka skola, teda odbor aplikovana informatika ked ta to bavi
inak, tí matfyzáci, čo poznáš, boli aký odbor? aspoň, či matika, fyzika alebo informatika.
(ale pre autorku témy to nemusí byť relevantné, keď sa zaujíma o aplikovanú informatiku, to nie je, ako mať titul z vedeckej matiky)
@7
Na VŠ dostávajú oproti súkromnému sektoru almužnu asi všetci, znamená to, že všetci pedagogickí pracovníci na VŠ sú tam preto, lebo si nemohli zohnať prácu inde?