Som studentom Fiit, aktualne som v 3 rocniku bakalarskeho studia. Skola je tazka, kazdy semester makas na velkom mnozstve projektov. Mnoho krat sa nezastavis, celkovo najtazsie byvaju zapocty. Pokial nevies programovat tak tam ani nechod...v prvom rocniku su zlomove predmety ako matematicka analyza (derivacie, integraly...), proceduralne programovanie (jazyk c- hlavne to je ucene troska zlou formou) a samozrejme fyzika. Celkovo ta na tejto skole naucia samostatnosti a neuveritelne pouzivat google v podstate ta hodia do vody a plavaj
btw. o matfyze som pocul ze je skor teoreticky orientovany, Fiit skor prakticky
FIIT odporúčam len,ak chceš makať ako fretka,chceš vedieť praktiku,nie teóriu,nechceš mať žiaden voľný čas ,všetci stále od teba niečo chcú a ty nevieš ako to chcú ...
@8 dost drsnej miery, ale stale to nie je to co chcel od nas Valko na FEI - chvalabohu uz nema API, lebo ho vysachovali, ale ktovie ako to bude neskor,
Podla mna ma Matfyz vyssiu uroven, teda ale je to len moj dojem, nakolko som studentom Ing. studia na FIIT a na matfyze som len poznal par ludi. Dalo by sa suhlasit s tym, ze FIIT je skor praktickejsie zamerana - napriklad aj tazisko vacsiny predmetov spociva v praci na projektoch pocas semestra. Myslim, ze na Matfyze by mohli byt zase vacsie moznosti vybrat si nejaky vyskumny smer v ramci roznych oblasti.
Popri FIIT sa pracovat da, sice pocas Bc. stupna to s pracujucimi casto vyzera tak, ze radsej pustia skolu k vode, ale v 1. rocniku Ing. studia je student povinny zamestnat sa a potom uz vacsina zostava pracovat az do konca studia.
Inak fyzika a matematicka analyza neboli podla mna na FIIT prilis narocne, zavisi aj od toho, ako ti to islo na strednej.
A btw niektori vyhodeni z FIIT isli skusat stastie na matfyz - aplikovanu a darilo sa im tam. Keby to skusili na teoretickej informatike, myslim si, ze by asi tak dobre nepochodili.
Závisí jedine od toho, čo ťa z informatiky viac zaujíma. Pokiaľ nemáš problém s programovaním a baví ťa to, tak fiitku podľa mňa zvládneš. Na matfyze ťa poďla mňa skôr naučia teoretický prístup k informatike, čiže nie priamo programovanie v konkrétnych programoch, ale spôsob myslenia a riešenia problémov. A asi majú ťažšiu matiku.
Na FIIIT budes potit krv a budes si bit hlavu o stenu s otazkou "Preco?" Ak nevies programovat ani si nedavaj prihlasku - aj taki tu boli a do vianoc uz boli doma
Budes sa tam ucit tolko jazykov ze sa z toho poseries, budu do teba jebat z kazdej strany, nikto ta nepochvali, dojebu ta za kazdu somarinu. Si pre nich NULA, nikto sa s tebou nebude dohadovat ak nesplnis poziadavky. Su tam niektori ludia, ktori si myslia, ze su majstri sveta a daju ti to pekne vyzrat.
Ale dost sa tam naucis - nic ine ti ani nezostava, tato skola sa neda len tak preplavat.
Robit sa popri skole da, ale prve 2 roky isto nie, inak skolu nedokoncis. A uz na ciastocny uvazok je plat je celkom slusny - kedze si koder z FIIT
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
btw. o matfyze som pocul ze je skor teoreticky orientovany, Fiit skor prakticky
Ale,kebyže sa rozhodujem znova,fičím sem zas
a na matfyze sa vyhnes povinnej fyzike,
pozri si predmety a uvidis podla toho
Popri FIIT sa pracovat da, sice pocas Bc. stupna to s pracujucimi casto vyzera tak, ze radsej pustia skolu k vode, ale v 1. rocniku Ing. studia je student povinny zamestnat sa a potom uz vacsina zostava pracovat az do konca studia.
Inak fyzika a matematicka analyza neboli podla mna na FIIT prilis narocne, zavisi aj od toho, ako ti to islo na strednej.
A btw niektori vyhodeni z FIIT isli skusat stastie na matfyz - aplikovanu a darilo sa im tam. Keby to skusili na teoretickej informatike, myslim si, ze by asi tak dobre nepochodili.
Na FIIIT budes potit krv a budes si bit hlavu o stenu s otazkou "Preco?" Ak nevies programovat ani si nedavaj prihlasku - aj taki tu boli a do vianoc uz boli doma
Budes sa tam ucit tolko jazykov ze sa z toho poseries, budu do teba jebat z kazdej strany, nikto ta nepochvali, dojebu ta za kazdu somarinu. Si pre nich NULA, nikto sa s tebou nebude dohadovat ak nesplnis poziadavky. Su tam niektori ludia, ktori si myslia, ze su majstri sveta a daju ti to pekne vyzrat.
Ale dost sa tam naucis - nic ine ti ani nezostava, tato skola sa neda len tak preplavat.
Robit sa popri skole da, ale prve 2 roky isto nie, inak skolu nedokoncis. A uz na ciastocny uvazok je plat je celkom slusny - kedze si koder z FIIT