Čaute Len by som sa chcela spýtať,ako sa pripravujete na externú matiku? Bojíte sa jej? a na koľko % počítate minuloročné testy?
Lebo ja sa celkom kvalitne bojím
A inak.... kam idete na vysokú?
tak na matiku sa učím asi najviac zo všetkého, nebojím sa jej vôbec ako celej maturity. Minuloročné testy keď som začal robiť tak som ich robil nikde v intervale 60 až 90 percent podľa pozornosti ktorú som im venoval Jediné čo mi na celej maturite nejde je asi podobnosť z toho ma ide urvať A chystám sa na strojárinu
@miraculeux uhly su v pohodičke ale tá podobnosť to je fucking nonsens keď je aj nejaký príklad na podobnosť tak ho hneď preskakujem asi na to nie som dosť inteligentný
na matiku som si presiel skoro vsetko od algebry na mathtutor.ac.uk vy tych pdfkach je vsetko fakt super do podrobna vysvetlene od a do z a na testy sa este len chystam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
@miraculeux rozmýšľať nad tým je hriech to sa anie nedá nad tým rozmýšľať rdšej budem rozmýšľať nad zmyslom mojeho života ako na podobnosťou