matiku,podla toho co preberame ... sustavy rovnic bola moja nocna mora a konstrukcne ulohy s kruznicami detto ale inac vyrazy,lomene vyrazy,gonioemtricke funkcie a pytagorova veta a take veci
Nemám rada matiku. Teda aj by som mala rada matiku, ale nejde mi. Teda aj by mi išla, keby som si robila domáce úlohy. Teda aj by som si robila domáce úlohy, keby sa mi chcelo... Hmm...
alee sak matika je v pohode..ked sa jej venujete ..co asi velmi ie..jak som niekedy chodila aj na olympiady z matiky a tak..( ale nechcem sa chvalit )..
zeby ste ma tu nesp**ovali nahodou
nie je nic horsie ako matika...fuj ble humus...akoze ja som v matike dobra...len ja som straaaasne leniva atk..a ja nevidim ziadny dvovod ked viem pocitat rovnice preco by som ich mala pocitat donekonecna a donekonecna to cvicit..mna matika ubiiija ...a geometria to uz ani nehovorim ...juuj matika urco najhorsi predmet pre mna a chyba mi zaklad ze logika
ja som stastna ked aspon trochu rozumiem tomu co na matike robime...ale to sa momentalne neda povedat akoze enchapem kde v zivote vyuzijem parametricke vyjadrenie priamky alebo vseobecnu rovnicu gulovej plochy...ach jo ale zrejme to asi bude na nieco dobre
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
zeby ste ma tu nesp**ovali nahodou