to zase záleží od učiteľa, ja som bola v skupine ktorá mala vždy šťastie na učiteľa tak sa dalo, ale boli aj triedy kde sa nedalo opísať nič...no áno je to nefér ale povedz čo JE fér?
@2@johnny89 moje výsledky sú z testu 40: 20, -9, 6, 2; 33,33%; 2, 0,5, 297, 28, -; 30,78; 8, -7, -, 4, 2, 0,5; -, 135, 2,6; a potom D-CBEBED-
je tu niekto čo má podobne?
ale celkovo si myslím že tohtoročné matury boli o dosť ťažšie ako v predošlých rokoch
aj u nas to bola skupinova praca kym nedosla ta predsedkyna, a ostala az do konca :/ ale inak, podla mna to nebolo nejak extremne narocne, polovica velmi lahka, druha tazka ale urcite lepsie ako anglina B2 a ako som pocula aj ostatne urovne a jazyky
a o znehodnocovani systemu....len otazka..akeho? myslim ze toto nie je bohvieka system, vcera nam dosli dve pokazene CD na anglinu, islo az tretie , takze sme pol hodinu stratili a ta skolska komisia ci co to bolo, nam pridala 15minut, takze uplny stres, malo casu... a system s prepacenim nahovno...
a k tej kolektivnej praci... myslis si, ze po ine roky si nikto neradil?? radil... i tak sa na ustnych ukaze, co vieme...
súhlasím s @fragile. niektorí učitelia sú ako malé deti, keď radia a nechávajú odpisovať, naivne si myslia, že študentom takto pomôžu, ale celkovo to iba vytvorí z maturít iba frašku a aj tak to, čo ste sa (napríklad aj) na matury nenaučili sa vám vráti na výške a kadetade inde ...
@mernose veru, načo vôbec chodili na strednú školu ! Myslím že ide hlavne o pohľad človeka na vec. Ja to vidím tak, že keď dakto dakomu pomôže, tak sám tým nič nestratí, iba ten druhý môže získať. To že to je v dajakých štatistikách nech si je, také veci ma netrápia
@johny89 ako keď ide do roboty po strednej tak ma to netrápi, ale že na dákych učňovkách majú z maturít 1tky - 2jky s ich vedomosťami vďaka tomu, aké sú pani učiteľky aktívne a potom sa dostávajú na výšku už aj s priemerom, tak to je iná vec
@12@mernose akoby to nebolo jedno či sa dostanú, keď budú flákať aj výšku tak sa tam dlho neohrejú, a samozrejme že ešte budú ústne kde ti už nikto neporadí
@14@mernose no ale tak zase robia sa predsa aj prijímačky, a neverím že by sa tam nedostal niekto kto sa poctivo učí a snaží sa, a samozrejme sú aj prípady kde zaváži veľkosť ocinkovej peňaženky čiže...si na Slovensku
no tak u nás si radenie na ústnych neviem predstaviť ale ktovie...
@fialkasirotkova - veď jasné, že kto sa poctivo učí sa všade dostane ale napríklad na moju školu sa bralo iba podľa priemerov a radenie na ústnych? robíš prípravu, nad teba sa postaví učka a rozpráva ti ...
@16@mernose no tak to je už zase o inom, ale i tak, ty chceš aby to bolo fér tak je to aspoň trošičku fér keď sa nevezmú takí s horším priemerom no tak také radenie by som brala
@fialkasirotkova , hej tak nejak... len som chcel poukázať na to, že nie je škola ako škola a že niekde majú študenti lepšie známky, vysvedčenia, maturity, ... iba vďaka takýmto pedagógom
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Podla mna to bolo dost tazke, prd uroven B... minulorocne A-cko sa mi zdalo lahsie + strasne malo casu
@2 @johnny89 moje výsledky sú z testu 40: 20, -9, 6, 2; 33,33%; 2, 0,5, 297, 28, -; 30,78; 8, -7, -, 4, 2, 0,5; -, 135, 2,6; a potom D-CBEBED-
je tu niekto čo má podobne?
ale celkovo si myslím že tohtoročné matury boli o dosť ťažšie ako v predošlých rokoch
a k tej kolektivnej praci... myslis si, ze po ine roky si nikto neradil?? radil... i tak sa na ustnych ukaze, co vieme...
no tak u nás si radenie na ústnych neviem predstaviť ale ktovie...