Maminka sa uchýlila k ráznemu kroku - zrušila mi smetný kôš v izbe. Lebo vraj sa mi tam hromadia odpadky a mne sa to nechce furt chodiť vynášať... A teraz sa mi musia kopiť smeti na stole... No nenasralo by vás to?
nie nenahnevalo by ma to vobec. ja sice v izbe smetny kos mam ale aby somsi robil brajddel na stole? a co mi sibe? ked ti to tak vadi zober si sacok na uska a zaves si to tade a tam si to vsetko zahadzuj (hadam nerobis az taky velky bordel, zeby ti to nestacilo. ja moj kos zaplnim tak za mesiac) ale tam hazem len papiere
Aj ja som do toho koša dávala len veci, ktoré nehnili alebo nerobili nič podobné. Ale sem-tam toho bolo viac a matku to iritovalo. A mne sa nechce teraz s každým papierom alebo ohryzkom trepať do kuchyne... A myslím, že je trošku nelogické vešať si niekde sáčky, keď môžem mať kôš. Ale ja nemôžem, lebo mamina mi ho nechce vrátiť!
tak si kup a ten ti uz nezobere po pripde sprav toto.
vojdi do kuchyne. a ked bude mama v obyvacke ukazes jej smetny kos a vysip ho pred nou a potom si ho zober do izby a potom by som chcel vediet co spravi - meprovokovat to som len tak napisal. kup si vlstny kos to stoji tak do 200Sk
dobry je ten napad s tymi sackami, aj ked to za chvilku zaplnis, pouzivaj menej papierov(zachranis lesy) a skus, ked ratas alebo ja neviem, nieco do skoly pises, skus si na to zaobstarat obycajny linajkovy A4 zosit s trhacimi listami, alebo ten spiralovy
no, tak sorry, tak ak mas brata alebo mladsieho surodenca, potajomky vyhadzuj odpad do jeho kosa, potom matka zobere jemu, ze sa mu rychlo plni, a mozno dostanes privilegium, a dostanes ten Tvoj Kôš späť :d
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Aj ja som do toho koša dávala len veci, ktoré nehnili alebo nerobili nič podobné. Ale sem-tam toho bolo viac a matku to iritovalo. A mne sa nechce teraz s každým papierom alebo ohryzkom trepať do kuchyne... A myslím, že je trošku nelogické vešať si niekde sáčky, keď môžem mať kôš. Ale ja nemôžem, lebo mamina mi ho nechce vrátiť!
vojdi do kuchyne. a ked bude mama v obyvacke ukazes jej smetny kos a vysip ho pred nou a potom si ho zober do izby a potom by som chcel vediet co spravi - meprovokovat to som len tak napisal. kup si vlstny kos to stoji tak do 200Sk
dobry je ten napad s tymi sackami, aj ked to za chvilku zaplnis, pouzivaj menej papierov(zachranis lesy) a skus, ked ratas alebo ja neviem, nieco do skoly pises, skus si na to zaobstarat obycajny linajkovy A4 zosit s trhacimi listami, alebo ten spiralovy
a nezabudni: zabi bobra, zachranis strom:d
Obávam sa, že ak by som spravila niečo podobné, tak by som si musela prať sama... A možno aj žehliť...
Alebo si kúpim vlastný. To je dobrý nápad. Aj tak ten predtým bol ružový...
To by asi nebol najlepší nápad... Ja bývam v rodinnom dome, tak by som si všetko vyhadzovala do predzáhradky...
Moja segra tiež nemá kôš... Tak ona to pchá do šuflíka... Ale má len 8, tak sa to ešte dá zniesť...
chudatko