Ale ne..ja som sa s mojou pekne porospravala...nic jej nehovorim...a ona si zacla zvykat..ked sa spyta kam ides?povem ze do mesta..(je jedno kam idem) a s kym? s kamoskami..a postupne sa us nevypytovala bo zistila se jej to aj thaq nepoviem..
pokial chces byt pod maminou strechou (pod rodicovskou) tak musi sa naucit respektovat predovsetkym tych ktori platia za to byvanie a to su tvoji rodicia.
takze ta apsolutne nechapem. Pere ta puberta envies co zo sebou. urcite je toho viac co robis zleho mame ale to si sama nikdy nepriznas.
takze zarabaj kes, plat mame polovicu za byvanie energiu a potom sa do teba nikto nebude starat to my ver.
mno si mudry ja doma jedin aupratujem lebo mamina je v robote ked dojde domov tak sa idem ucit a sedim tam dokedy nejsom unavena a myslis si ze nemozem ist nkedy do deviatej von?o siedmej musim byt doma
Ano tvoja mam pracuje na to, aby ta mohla zivit satiti, dat ti strechu nad hlavou. teda peknu to ma ona dceru nadhera. keby ja bola tvoja matka tak ty musis byt doma uz o 20:00. uvedom si jednu vec. Vravis si, ze chces mat od vsetkych pokoj. tvoja matka chce jedno, aby si studovala, ked budes dobre studovat tak budes mat ako tak vykachlickovanu karieru.
je mi dost biedne ked pocujem co vsetko musi robit.
Vies co robim ja? Vysipam smeti. musim varit obed napr ked nie je mam doma aby sa malo co jest, upratovat musim vsak nedjem ziv v bordeli, musim sa postarat aj o mojho brata vsak nie je az taky stary, chodivamna nakupy. ale vobec ma to netankuje, lebo mozem mat vlastnu rodinu toto vsetko sa mi na nieco hodi. pokial nie si schpna aspon k dacomu prilozit dielo. tak zi na ulici ale co budes jest? kto ti bude kupovat napr malinovku salamu? ty urcite nie neiem preco sa tu rozpisujem aj tak to je prd platne le je pekne od teba mila utorka, ze si mi aspon nevinadla a ano som mudry a nehanbim sa za to alebo zeby som bol opak?
si moc mudry chlapce teenagery maju taketo nazory a nemysli si ze nejsme svojim rodicom vdacny ale pytal sa nas negdo ci sa ceme narodit,ne!tag drz hubu
Ufon je Sima vidim (takze jasne, ze to je prezyvka, ved aj kasko je prezyvka). Ano som dospeli vekom ... a tak sa aj snazim chovat, mysliet a reprezentovat (seba)
ale ako vidim nepomaha ti to reprezentovanie ja mam z teba pocit ze si mylsis ze si strasne mury a vsetko vies vsetko si videl!!sak si citaj co a kam si pisal!vsetko ako ja som haloo naj
Nie nemusis ma pocuvat kto ti to pise, ze msusi. jednoducho pisem moj nazor a je tvoja vec, ci si das poradit alebo nie, mna je do toho hovno mila autorka. proste ja som sa vyjdaril. a ked sa niekto do mna obuva a kasla t na to. aj tak to nikde nevedie. puberta tebou plieska az az ....
takze nie som ten naj. vela veci som nevidel, nebol som vsade, a ked nieco neviem spomienm myslim, alebo nie som si isty, a zasa vsetko neviem
Boha plieska s vami PUBERTAAAAAAAAAAA ked budete strasi tak to pochopite...
co by si dopc chcela aby ta pustala do 4roch von a cudujes sa ze ta nepusta??? alebo ti kaze ze mas upratovat?? mila moja to budes chciet aj po svojich detoch a ona ta musi naucit poriadku aby si nezila v uplom bordeli ktory mas v hlave
Ja nechapem co sa ti nelubi..Mozes byt rada ze sa o teba niekto stara a nema ta na haku ale ty chudatko strasne doma pracujes az asi nevladzes..Kasko ma pravdu a ty to pochopis ked vylezes s puberty..
Vieš, mne mamina vysvetlila prečo chce vedieť kam idem keď odchádzam z domu - aby sa o mňa nemusela báť a ja to rešpektujem a hlásim keď niekam idem a hlásim aj kam idem a nerobí mi to najlepší problém aj keď už som vekovo dospelá..
A tiež si nemyslím že máš právo navážať sa do Kaska, podľa mňa má pravdu..
presne tak bohuzial som v puberte az s odstupom casu si uvedomujem co za blbe diskusie om zalozila a krasko prepac ze som bola drza myslim ze mam este cas a myslim ze sa vonku este dost vyblaznim ked budem mat 18.
len pre informaciu kasko...ty uz mas mozno 19 ale seru ta taqeto diskusie lebo ty si uz weeeelky ale ty si tez nikdy nepriznas ze ako decko si mal tez podobne nazory.myslis ze comka tuto diskusiu zalozila preto lebo tu chce picovat na svoju mamu??dobre ju poznam a viem ze nie.aj teba urcite stvalo ked ti mama nieco prikazovala a zakazovala taq tu do kazdeho nejeb....
comka: aj ja som obycajna teenegerka,tiez mam doma prikazy a zakazy a hlavne vecierku...
domace prace beriem ako samozrejmost aj ked sa mi nechce a vecierky dodrziavam...aj ked sa stane ze niekedy meskam,ale nikdy to nepresahovalo 15min
jasne,takisto nie som anjel...mam aj svoje vystrelky,z ktorych chyta mama infarkt,ale nechyba mi ucta
a pokial niekto robi na TEBA tak by si si ho mala vazit... ked si trosku pretries oci zistis ze nikdy ti nikto nic za darmo neda!!!
...jedine rodicia a este k tomu s laskou... tak si nabuduce premysli ze co napises.kazdy sa sem tam postazuje na rodicov,ale ked chces od nich pokoj tak nechaj pokoj aj im a nepytaj od nich strechu nad hlavou a jedlo na ktore dreli v praci oni
bud spokojna s tym co mas a nestazuj si...pokoj mozes pytat iba v tedy,keby ta tyrali
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
1. rada dospej
2. kup si vlastne byvanie
pokial chces byt pod maminou strechou (pod rodicovskou) tak musi sa naucit respektovat predovsetkym tych ktori platia za to byvanie a to su tvoji rodicia.
takze ta apsolutne nechapem. Pere ta puberta envies co zo sebou. urcite je toho viac co robis zleho mame ale to si sama nikdy nepriznas.
takze zarabaj kes, plat mame polovicu za byvanie energiu a potom sa do teba nikto nebude starat to my ver.
je mi dost biedne ked pocujem co vsetko musi robit.
Vies co robim ja? Vysipam smeti. musim varit obed napr ked nie je mam doma aby sa malo co jest, upratovat musim vsak nedjem ziv v bordeli, musim sa postarat aj o mojho brata vsak nie je az taky stary, chodivamna nakupy. ale vobec ma to netankuje, lebo mozem mat vlastnu rodinu toto vsetko sa mi na nieco hodi. pokial nie si schpna aspon k dacomu prilozit dielo. tak zi na ulici ale co budes jest? kto ti bude kupovat napr malinovku salamu? ty urcite nie neiem preco sa tu rozpisujem aj tak to je prd platne le je pekne od teba mila utorka, ze si mi aspon nevinadla a ano som mudry a nehanbim sa za to alebo zeby som bol opak?
takze nie som ten naj. vela veci som nevidel, nebol som vsade, a ked nieco neviem spomienm myslim, alebo nie som si isty, a zasa vsetko neviem
a kasko má pravdu,teda v niečom urtiče
Boha plieska s vami PUBERTAAAAAAAAAAA ked budete strasi tak to pochopite...
co by si dopc chcela aby ta pustala do 4roch von a cudujes sa ze ta nepusta??? alebo ti kaze ze mas upratovat?? mila moja to budes chciet aj po svojich detoch a ona ta musi naucit poriadku aby si nezila v uplom bordeli ktory mas v hlave
A tiež si nemyslím že máš právo navážať sa do Kaska, podľa mňa má pravdu..
puberta je zla vec... ešte že to mam za sebou..
comka: aj ja som obycajna teenegerka,tiez mam doma prikazy a zakazy a hlavne vecierku...
domace prace beriem ako samozrejmost aj ked sa mi nechce a vecierky dodrziavam...aj ked sa stane ze niekedy meskam,ale nikdy to nepresahovalo 15min
jasne,takisto nie som anjel...mam aj svoje vystrelky,z ktorych chyta mama infarkt,ale nechyba mi ucta
a pokial niekto robi na TEBA tak by si si ho mala vazit... ked si trosku pretries oci zistis ze nikdy ti nikto nic za darmo neda!!!
...jedine rodicia a este k tomu s laskou... tak si nabuduce premysli ze co napises.kazdy sa sem tam postazuje na rodicov,ale ked chces od nich pokoj tak nechaj pokoj aj im a nepytaj od nich strechu nad hlavou a jedlo na ktore dreli v praci oni
bud spokojna s tym co mas a nestazuj si...pokoj mozes pytat iba v tedy,keby ta tyrali