neviem nič, prečítal som si asi 10 tém z odborných a jednu z nemčiny... slovenčinu som sa učil dávnejšie, asi tak 5 tém... asi to nechám na september ... a inak maturujem už zajtra
moj spolužiak nevie ani slovo ani z ekonomiky, ani zo sloviny a vobec sa neučil ani za tie 4 r. takže uplne 0 bodov.... ale jeho prepracovana teoria hovori, že zmaturovať nechaju každeho... uvidime či to bude aj prax a ne len teoria
ja viem sj celu, nosku vlastne tiez, matiku sa ucim teraz ale tam to bude skor o stasti a anglictinu som este ani nevidel ale tu mam az v stredu tak sa do toho este pozrem
no ja som slovinu neotvorila este anglinu detto.. z bio viem obehovu- ktoru si vytiahnem takze budem mat proste jednotku a z chemci hm... dajme tomu ze si vytiahnem enzymi takze budem mat dalsiu jednotku.. proste bude ako bude ale ja si vytiahnem to co chcem... a ak nie niekoho zabijem.. a najskor seba
@hajzelbaba tiez maturujem z BIO a CHE a zadania sme nedostali. mame len stare z minulych rokov od starsich studentov, ale aj tak je v nich skoro vsetko, co v cielovych poziadavkach zo statpedu. takze mi to velmi nepomoze...
maturujem az o tyzden ale z bioly mi chyba uz len nejakych 9 tem tazke to v pohode stiham...na slovencinu sa este len chystam a anglinu som si pozrela prvych 10 tem...no a matiku si verim
este nie vsetko, ale akosi vobec nestresujem. vlastne stresujem, ale preto, ze vobec nestresujem. zacinam maturovat v utorok. anglinu som este ani neotvorila, ani ju otvarat nemieni. nieco uz tam obkecam. zo sloviny sa postupne ucim, z nosky viem psychologiu, ekonomiu, asi polovicu prava, a z dejepisu viem mozno tretinu.
nemčinu nejak obkecám, slovenčinu budem traz tento týždeň drviť, odborný predmet, tam mi chýba ešte asi 7 maturitných čo neviem, a matika... no to sa ešte uvidí či tam pôjdem, lebo je dobrovoľná.
deják,anglinu,franinu už všetko viem (teda aj som vedela pred učením sa nedostatky mám v slovine a litike 4.ročník,ale tak keby dačo,tak im zarecitujem...
chémiu som sa učila jak blb (ok, len týždeň za posledný rok, ale aj tak!! a vôbec nemám pocit, že by som niečo vedela. teda .. niečo hej, ale väčšinu nie. aldehydy, ketóny, karboxylové kyseliny, deriváty .. ľúbivé to témy. nevadí, také neťahám!
biola je v pohode, teda neviem byliny a voláke tie červotoče a spol, ale neva.
anglinu som ešte nevidela, ale šak zajtra stíham pohodičke.
ja sa len "bojím", že bude hanba, keď dostanem špatné známky a všetci začnp také že čooooo šak ty si mávala jedničkyyyyyy a také oné. budem za neinteligentnú. by som to ťažko znášala
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
moj spolužiak nevie ani slovo ani z ekonomiky, ani zo sloviny a vobec sa neučil ani za tie 4 r. takže uplne 0 bodov.... ale jeho prepracovana teoria hovori, že zmaturovať nechaju každeho... uvidime či to bude aj prax a ne len teoria
Každý "sa neučil" , "nič neviéééé", proste nula bodov...
a potom polovica z nich zmaturuje na jednotky - dvojky
ale tak sj- 17 tem, anglina - 2 , naska ( nemame zadania- shift!! ale inak vsetko okrem filozofov), dejak- 10 tem
- biologiu viem skoro celu (predpokladam, ze za 1 den sa to doucim, len cakam kym sa ku mne dostanu otazky)
- zo sloviny 10 otazok
- z chemie neviem nic.
ale inak som v poho
biola je v pohode, teda neviem byliny a voláke tie červotoče a spol, ale neva.
anglinu som ešte nevidela, ale šak zajtra stíham pohodičke.
ja sa len "bojím", že bude hanba, keď dostanem špatné známky a všetci začnp také že čooooo šak ty si mávala jedničkyyyyyy a také oné. budem za neinteligentnú. by som to ťažko znášala