stačí mi aby som to vysvečko mala.... ale po čom prioritne túžim je
sj-2 (keby mam 1 tak som mega prekvapena...proste sa neskutočne poteším aj 2)
AJ-1
Externa časť odbornych predmetov maturitnej skúšky (či kereho frasa sa to vola) - 1, kolko času som nad tou pracou stravila, som nikdaj pri nejakej rpaci dokopy nestravila
Teoreticka časťodbronych predmetov - ak schytam geografiu, geografiu cr, dejiny kultury a umenia, ekonomiku 1-2 roční -1/2
a ak schytam účto, manažmnt, marketing, technologi a ďalšie predmety o ktorych ani neviem tak sa kludne uspokojim uplne s 3
ale uplne male požiadavky mam na to že som cele 4 roky srala na školu
BIO-1, GEO-1,SJL-1 chcela by som jedna,ale pri nasej uzasnej profesorke to vidim tak na 2 a z ANJ budem rada aj za 3 ale pri dobrej teme by sa mohlo aj na 2 podarit
spokojna by som bola len so samymi jednotkami... ja musim mat vsetko perfektne urobene a preto sa niekedy zbytocne trapim, lebo to az tak perfektne nemusi byt
@wera55555 ty máš hotelovku? hej je hotelovka... lňale čo som povodne chcela ísť na 5 ročák tak som nemala zo zš priemer aby ma zobrali a mala som ísť potom do Púchova, tiež na 5 ročák ale chvalabohu, tá tetka čo ma tam mala dostať (babka a jej konexie 8) ) prave v ten týžden ked príjmali, bola n marodke
ale už tenzo 4. rok mi pride zytočný a megaturbo ultra nudny nie to ešte ďalší rok....
dejepis - 1, náuka o spoločnosti - 1, slovenčina - 1 a angličtina - 2 ale tak v podstate budem úplne šťastná, ak z angliny hocijako zmaturujem, ale tak horšie ako 3 by som asi ťažko predýchavala
@lawey hej chodím na hotelku do Pn no tak šťastie v nešťastí si mala ja som sa tam chvalabohu dostala bez problémov, som bola 30 zo 120 a tak mna to už nebaví tam tiež je pravda že 5 rokov je moc
@wera55555 chpdiatko...ale aspoň nebudeš mať problém sa zamestnať lebo mať skúsenosti v praxi, výučak z čašníčky/kuchárčiny a maturu-čiže aj teoreticke ekonomicke znalosti je super!
@lawey no čo už, na jednej strane som rada že som už teraz nematurovala, lebo Sprachdiplomu aj tak mám teraz až po krk a som prvý polrok riadne v škole nebola. takže asi tak a po nom mám výučák ktorý nie je bohviečo, lebo nemám ani čašník, ani kuchár, len že "hotelová akadémia" ale tak je pravda že ked poviem niekde že mám hotelku a navyše Piešťanskú, hneď sa na mňa inak /lepšie/ pozerajú
Slovenčina- 1 (nič iné ani vidieť nechcem! ale keďže je podľa mňa ľahká a mám prečítaných veľa kníh z povinného čítania, nebude to problém )
Nemčina- 1-2
Zdravie a klinika chorôb, anatómia, základy ošetrovania a asistencie, administratíva a zdravotnícka dokumentácia (v skratke, odborné predmety - 2, aj to budem šťastná
Prax- 2 (dúfam, že budem mať pacienta s dobrým ochorením a milé sestričky ochotné pomôcť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
sj-2 (keby mam 1 tak som mega prekvapena...proste sa neskutočne poteším aj 2)
AJ-1
Externa časť odbornych predmetov maturitnej skúšky (či kereho frasa sa to vola) - 1, kolko času som nad tou pracou stravila, som nikdaj pri nejakej rpaci dokopy nestravila
Teoreticka časťodbronych predmetov - ak schytam geografiu, geografiu cr, dejiny kultury a umenia, ekonomiku 1-2 roční -1/2
a ak schytam účto, manažmnt, marketing, technologi a ďalšie predmety o ktorych ani neviem tak sa kludne uspokojim uplne s 3
ale uplne male požiadavky mam na to že som cele 4 roky srala na školu
slovina 1
geografia 1
angličtina 1
francúzština 1
proste mám nízke nároky ...ale viem,že tá francúzština bude veľmi ťažká,ale proste musím mať 1
no, to aby som sa začala učiť
ale už tenzo 4. rok mi pride zytočný a megaturbo ultra nudny nie to ešte ďalší rok....
SJ- 1-2 (ale to by som mala dostat 1)
AJ- 1-2 (ale tiez dufam v tu 1)
BIO- 1
CHEM- no to je m jasne že to 1 nebude, ale tak do tej 2-3-4. uspkojim sa so všetkym. najviac s tou dvoječkou.
OBN- iné ako 1 vidieť na tom papieri nechcem.
SJ - 1-2 /jednotku dostanem podľa mňa len ak mi fest sadne otázka a bude to niečo zo svetovej literatúry/
NJ ako druhý cudzí jazyk B1- 1-2, nemčinu mám dosť slabú,ale zlepšujem sa, tak ma poteší vlastne čokoľvek lepšie ako 3
..aaa to je všetko
- pisomne nad 75%
- ustne 1
ANJ
- pisomne nad 75%
- ustne 2
Ekonomika
- obhajoby 1
- ustne 2
bola by som moc šťastná
ja som mala 1,2,2,4 a som spokčo-lokčo!
SJ - 2
AJ - 3 (dúfam, že zmaturujem)
Bio - 1
Mat - 1
Che - 2
avšak beriem aj lepšie , s týmto však budem spokojná
Z chémie prežijem aj 2 a na matike mi ide hlavne o to, aby ma nerozotreli po tabuli.
Nemčina- 1-2
Zdravie a klinika chorôb, anatómia, základy ošetrovania a asistencie, administratíva a zdravotnícka dokumentácia (v skratke, odborné predmety - 2, aj to budem šťastná
Prax- 2 (dúfam, že budem mať pacienta s dobrým ochorením a milé sestričky ochotné pomôcť
Anglina-1
Geografia-1
Noska-1
A bola by som uplne najspokojnešia na svete
AJ 1
GEO 2
NOS 1
AJ - 2
BIO - 1
MAT - 1
ale keď už nijak inak to nedám, tak aspoň matiku a biológiu chcem dať na jedničku, lebo už len to, koľko sa to učím a venujem tomu čas.
zo sloviny a z angliny prežijem aj 3..