myslím že drak vracia aj môže byť...spojenie s prírodou a celkové nešťastie...môže byť
ach jasné, to Jordan ako mi nedoplo a musíš mu to zakázať, hej? lebo na tom nič zlé nevidím, ale dobre, je to kazenie svetovej pamiatky a neuveriteľného veldiela a ak by to urobil každý, tak to bude vyzerať hrozne
aha...no s tým ti nepomôžem, EU nie je moja silná stránka
@mardzerin no je tam paralela ani nie v postavách ale skôr v štýle, čo sa týka postáv, zhoda tam moc nie je, skôr by som to spájala so svetovou lit....typ. zbytočného alebo obyčajného človeka v ruskom realizme
@mauinka ty už máš po???? a čo si sa nepochválila?
@Purenatcissism diela poznám.. a stále žiadna zhoda štýl písania, to aby som si prečítala obe knihy... ja skôr už pár dní rozmýšľam nad tým, ktoré dielo sa porovnáva s Peter a Lucia od Rollanda..
@somslavka v troch kamarátoch ale umiera len jeden... a o láske tam nič nie je, nie? a Na západe predsa ide o nepriame následky vojny, pretože musia pred ňou utekať do Španielska, či kam to... alebo nie? už mi z toho hrabe, kedy ťa to čaká?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
@orfea2 to len my
potom román Jozef Mak ... má to byť paralela so slovenským dielom?
tretiu...čo?
štvrtá hej robin hood @mauinka správne
a posledné, názor si vytvor sama
2. no.. asi aj áno ale môžeš dať aj niečo zo svetovky, ak ťa napadá
3. to je nejaké mestečko vytesané do skaly
5. aj by som si ho vytvorila, keby som vedela, akú má EU tradíciu
ach jasné, to Jordan ako mi nedoplo a musíš mu to zakázať, hej? lebo na tom nič zlé nevidím, ale dobre, je to kazenie svetovej pamiatky a neuveriteľného veldiela a ak by to urobil každý, tak to bude vyzerať hrozne
aha...no s tým ti nepomôžem, EU nie je moja silná stránka
@purenarcissism Petra je mesto v Jordánsku, ale prečo do neho niečo vytesávať, keď mesto je vytesané..
@mauinka ty už máš po???? a čo si sa nepochválila?
už v stredu som mala poslednú, angličtinu a PVD som ani neviem ako