@neutralnothing hej sak litika jasne, to aj na SJ som si pripravovala, ale taketo toto klasicke ze temy ako sport, volny cas, rodina, priatelstvo..co sa cloveka pytaju tak ci tak vzdy ine otazky, nema zmysel sa ucit podla nejakeho predlozeneho textu
a steop pohodkaaa, za mnou chvalabohu uz este jednu skusku ale to az v marci a to je uz mimo steop...ty akoo???
@lenuli neviem či poznáš tú knihu, ktorú spomínam, tam sú vypísané slovíčka a mne osobne to stačí... ale profesor to chce mať spracované..... ja si to spracujem tak či tak do matur, lebo napr. ja keď si niečo napíšem tak už sa to tým písaním na 80% naučím , no ale do utorka mu mám odovzdať 16 tém a nedostala som sa k tomu....
@natyfuckingo ako urcite je dobre vediet co povies predtym nez zacnes hovorit, ale na to je tych 20 minut, podla mna je fajn naucit sa slovnu zasobu (na zaklade toho sa da ved tiez celkom dobre orientovat) a za tych 20 minut pripravy sa da uz s tym kadeco povymyslat a celkovo je to take, ze jazyk bud vies alebo nie, aj ked teraz je este dost casu ale nie je to take ako slovina alebo noska, ze ti staci sa tyzden pred zacat ucit nejake poucky a das to jak nic, to som tym chcela povedat... @deutschprinzessin ale ked to od vas ucitel chce tak to je ine no...
@lenuli ja som uspesne nespravila ale este dve moje spoluziacky zo strednej tiez, takze si s tym moc nelamem hlavu :/ bolo to dost tazke a dost ludi to nespravilo.. nuz tak v maji skusim znova, ale dufam, ze ma uz zoberu na tu FH campus wien
@lenuli v pohode joo, ale na prednasky mozem chodit, len na skusky nie. na fh su cely marec. tam si ta zavolaju na pocitacove logicke testy a potom na pohovor.. uz som sa dostala minuly rok na pohovor, ale nic z toho.. uz im nemozem hovorit, ze som si dala prihlasku na medinu a musim im povedat, ze chcem len ich skolu a potom ma zoberu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
a ako steop?? ^.^
a steop pohodkaaa, za mnou chvalabohu uz este jednu skusku ale to az v marci a to je uz mimo steop...ty akoo???