na anglictine sa dalo, ale nebolo od koho (vsetci sme nakoniec mali nejakych 40-50%, zaial co druha skupina ktora mala jednu babu co vedela po anglicky mali vsetci 70-80%)... a na slovencine sa v nasej skupine nedalo
Dúfam, že to nebudem potrebovať a i tak, odpisovanie neznášam. Iné je, keď si úlohu spravíš/vypočítaš, porovnáš s iným a zistíš, že to máte rovnaké. To je najlepší pocit, nie keď od niekoho niečo na drzovku odpíšeš...
dalo sa, aj keď ja som to nerobil... a inak napríklad na nemčine sme si dali na záchod slovníky a všetko, čo by sme potrebovali a kto niečo nevedel, vypýtal sa na záchod a tam si to pozrel ... ale hovorím, ja som si vystačil sám, nepotreboval som podvádzať
ked nebudete sedieť na Birdzi a zakladať takéto fóra..maturanti a budete sa učiť.tak nebudete potrebovať odpisovať...ale budete mať z toho dobrý pocit, že ste to zvládli
u nás sa dalo opisovať len na angličtine... a pretože na slovenčine som sa musela spoliehať len sama na seba, mi dopadla slovenčina oveľa oveľa lepšie =D
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
wau, teším sa na plody slovenskej inteligentnej mládeže do budúcnosti