ahojte , chcel by som sa Vas opytat že sa velmi bojim nemčiny pisonych hlavne testu a sloh by som napisal ale za hodinu aj na tych 160 slov ale budem v stresse tak neviem či to dokažem , z konverzacie som mal minuly rok 2 a odpovedam vždy na 1 . učil som
skus komunikovať s niekým v nemčine, alebo tak nestresuj sa prečo by si to neml zvládnuť ak to vieš.. neboj.. nemčina je krásny jazyk a ja ti držím palce
B1 , patrim medzi menej šikovnych , a ked neviem buduci čas a take chobotiny , toho sa najviac , ale pozrem si ešte priklad slohu ako sa piše napriklad taky list , alebo podla mna charakteristika bude lepšia ako list , no uvidime ,
tiez som B1 a nemyslim ze sa je coho bat...na nete ak si si spravil zopar vlanajsich testov, zvladas lavou zadnou (ja mam najvacsi problem s posluchom, lebo som hlucha ...sloh-to uz je ina kapitola, tam mozu zabit vskutku hocico, nase nemcinarky su nazoru ze tohto roka to bude Beschreibung
z tém neviem ani jednu a nie som tak vysratý ako ty. Nervy mám len jedny a ako som po dnešnej slovenčine zistil "maturita-formalita". Test možno spravím na rovných 33 % a sloh ani zaťať. Lebo tam môže byť fakt hocičo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
A test ja nezvladnem ,
z tém neviem ani jednu a nie som tak vysratý ako ty. Nervy mám len jedny a ako som po dnešnej slovenčine zistil "maturita-formalita". Test možno spravím na rovných 33 % a sloh ani zaťať. Lebo tam môže byť fakt hocičo