Ahojte, v utorok maturujem z geografie a neviem nič. Napadlo mi ze si dam do ucha sluchadlo a kamarátka mi bude diktovať co ma byt v tej otázke, akože mi zavolá. Myslite si ze je to riskantné? Ako inak by som mohla opisat
@soreljulien si retard? bez matury môžeš robiť akurát pri páse. odo mňa v každom zamestnaní pýtali myturitné vysvedčenie. @nikkeys ja som sa tiež učil cez akademický a dá sa to.
sak tam budes mat vela atlasov, odtial mozes vsetko citat + nejake veci musis vediet aj keby si nechcela napr. priemysel, alebo svetova politika, ved to mas stale v spravach...na 4 to das urcite
je to Totalne riskantné pcha že geografia aj teraz by som ju zmakol ľavou zadnou a to je mi úplne od fachu
Inak na maturu zo SJ som sa učil večer pred a udelal na 1, z nemčiny vobec som sa neučil a udelal na 1, z odboru som dostal najhoršie čo som mohol a to programovanie v C neučil som sa nič a udelal na 3
no ale ked si dam mobil pod saty, uz pridem pripravena "nastavena" pred komisiu ze budem uz mat zapnuty hovor v mobile. ako by nato prisli? ved ma nebudu obchytkavat a ked budem mat rozpustene vlasy.. no neviem, podla mna to nieje az tak nerealne
no, s tym nadiktovanim mam problem, to som este nedoriesila.. vyskusam dnees nejako nastavit tie sluchadka aby to ta druha osoba pocula. lebo co ked budem sepkat, to akoze sebe sepkam..a predomnou bude odpovedat jeden takze na mna pozerat nebudu
Kks riadne sci fi napady dievca Si myslis ze oni su jebnuti ci co? Vsak ty budes sediet vedla ich stola a myslis ze si nevsimnu ako si nieco mrmles popod nos so sluchatkom v uchu? Ako si dobre mimo, v pripade ze by ti na to prisli sa rusi CELA maturita to znamena ze vsetci by mali anulovany vysledok a musel by sa robit nahradny termin. Keby kvoli takejto nejakej trube co sa nevie ucit by osm mala ist odpovedat este raz tak tomu ver ze minimalne by si dostala taku po papuli ze by si nevedela rozpravat tyzden a to ako fakt
Dosť jednoducho si to predstavuješ. Môžem ti zaručiž, že ak si teraz taká vytrasená z toho ako to nedáš, tak z toho, že budeš pred komisiou podvádzať a že ťa odhalia, budeš vytrasená úplne na maderu nech ti už bude kto chce čo chce do ucha rozprávať...
Rozmýšlaj preboha, to, že si sa neučila je tvoja kokotnosť, ale aj za dva dni sa dá čo to stihnúť +ak zapojíš všeobecný prehľad je tam podľa mňa omnoho väčšia šanca že prejdeš ako, že ti prejde to s tým sluchátkom
Ja som sa tento tyzden ucil par krat tiez geografiu a az pred chvilou som zistil ze mame na mature atlas a mapu. Tak ako ucil som sa iba take zaklady co tam asi hladat nebudem a inak tam vsetko najdem hadam. Hospodarstvo neviem ziadne ani nase ,bohuzuial nevie ani slovenske mesta dobre ale to podla temy sa tam z mapy naucim
@23
ale inak.. debilizmus level 1000. ja tiez neviem všetko zo všetkeho ale ani raz mi nenapadla taka kravina. všetko si prečitaj aspon dva krat určite sa ti niečo uz len do tej gebule vryje. na 4ku to obkecaš aj kebyze nechceš.
Idem ako cez kopirák, ale mala si sa učiť. Minimálne od septembra vieš, že ideš maturovať z geografie. Ešte teraz ti stále ostávajú tri dni, tak nemrnči ako decko a choď sa učiť. Predsa len, volá sa to skúška DOSPELOSTI.
kristepane
neviem, ako u vás, ale u nás to funguje tak, že keď si vytiahneš otázku a ideš k stolu, väčšinou za tebou príde jeden skúšajúci (zväčša ten, ktorý ťa učil) a spýta sa ťa, či otázke rozumieš a povie ti, nech nestresuješ ja si neviem predstaviť, že by za tebou niekto prišiel, skláňal sa nad tebou a nevšimol si kábel, ktorý ti trčí z ucha
plus, preboha, geografia?
máš tam mapy, aj keby si nevedela ani ceknúť, tak niečo z tých máp prečítaš...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
však skús ale potom rátaj s tým, že v septembri opakuješ.
Inak na maturu zo SJ som sa učil večer pred a udelal na 1, z nemčiny vobec som sa neučil a udelal na 1, z odboru som dostal najhoršie čo som mohol a to programovanie v C neučil som sa nič a udelal na 3
Rozmýšlaj preboha, to, že si sa neučila je tvoja kokotnosť, ale aj za dva dni sa dá čo to stihnúť +ak zapojíš všeobecný prehľad je tam podľa mňa omnoho väčšia šanca že prejdeš ako, že ti prejde to s tým sluchátkom
RADSEJ SA UC
však máš atlasy a mapy. A snáď nie si taká blbá, aby si nevedela základy orientácie na mape, čítať z nej a páru faktov.
ale inak.. debilizmus level 1000. ja tiez neviem všetko zo všetkeho ale ani raz mi nenapadla taka kravina. všetko si prečitaj aspon dva krat určite sa ti niečo uz len do tej gebule vryje. na 4ku to obkecaš aj kebyze nechceš.
neviem, ako u vás, ale u nás to funguje tak, že keď si vytiahneš otázku a ideš k stolu, väčšinou za tebou príde jeden skúšajúci (zväčša ten, ktorý ťa učil) a spýta sa ťa, či otázke rozumieš a povie ti, nech nestresuješ ja si neviem predstaviť, že by za tebou niekto prišiel, skláňal sa nad tebou a nevšimol si kábel, ktorý ti trčí z ucha
plus, preboha, geografia?
máš tam mapy, aj keby si nevedela ani ceknúť, tak niečo z tých máp prečítaš...