No ja sa učím zo starých zošitov + prepočítavam si zbierky z matematiky + učím sa z knižky zmaturuj z matematiky + už mám prerátané všetky testy z maturít od roku 1999 (aj A aj B úrovne) a idem si ich prerátať ešte raz . A ak vám môžem dať radu, NEMATURUJTE Z NEJ.
A inak tie príklady na testoch sú z 90% úplne ľahké, niekedy až wtf-ujem, keď ich mám zle alebo im nechápem. Najlepšie je prerátať si všetky testy, po páru z nich sa naučíš princípy a budú sa len opakovať. A je dobré sa najprv pozrieť na možnosti, ak máš test s ABCDE výsledkami, často sú očividné na prvý pohľad.
A pozor na chytáky, treba poriadne čítať zadania, napr ja som parkrát urobila chybu a miesto oboru hodnôr som počítala definičný a tak.
tak ja sa na ňu učím hlavne to čo neviem respektíve si nepametám čiže komplet celú analiticku geometriu a kombinatoriku. Skoro všetko ostatne je geometria čo je pohodička takže tak
učiť?? Tam sa nič učiť nedá, buď máš logické a analytické myslenie, alebo nie.
Ja som si prelistoval večer pred maturou zošity a bolo. To bolo moje učenie sa.
Treba si len veriť, myslieť pozitívne, neponáhľať sa a nestresovať. Všetko potom bude OK
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
A pozor na chytáky, treba poriadne čítať zadania, napr ja som parkrát urobila chybu a miesto oboru hodnôr som počítala definičný a tak.
ja som si tak akurát staré monitory prerátala, a možno ešte niečo z Zmaturuj z matematiky. však ešte aj vzorce dávajú dozadu, či to už nie?
a ehm... nepripravujem sa vôbec, matiku viem a je mi jasné, že nič nové sa za mesiac nenaučím
Ja som si prelistoval večer pred maturou zošity a bolo. To bolo moje učenie sa.
Treba si len veriť, myslieť pozitívne, neponáhľať sa a nestresovať. Všetko potom bude OK