ahojte potrebujem poradiť som študentkou gymnázia 3.ročníka a ako maturitné predmety som si zvolala NOS (náuka o spoločnosti) a dejepis. Chcela by som ich zmeniť. Zvládnem maturitu z matematiky aj ked mi veľmi nejde a mám z nej väčšinou 3? občas 2
@foxie na vysokej sa mi bude hodiť oveľa viac než na nejaký dejepis.. v čase ked sme si vyberali voliteľné predmety mi ešte na škole nezáležalo ale v poslednom čase sa snažím na polroku som mala z matiky 2 tak dufam že to zvládnem
matiku treba! určite choď!!! buď zistíš, že je to úplne hnus, ale predsa len budeš vedieť veci, ktoré využiješ úplne všade možne. a možno ťa začne baviť a budeš superko!
CHOĎ!
Ahoj. Ja tohto roku maturujem z matematiky a tiež chodim na gymnázimum. Matematika ma vždy bavila no veľmi som v nej nikdy nevynikal. Keď som si ju zvolil v 3. ročniku ako maturitný predmet nevedel som do čoho idem. Mal som aj 3 na vysvedčeni Teraz od noveho roku prepočitavame zaradom všetky maturitne testy od 2016 a momentalne sme na 2012.. Môžem ti povedať že je veľa úloh ktore sa opakuju.. Ano, zadania a čisla niesu take iste ale princíp počitania áno. Kým 2016 som nezvladal tak 2013 som si už v pohode počital aj sám Síce je veľa príkladov na ktore musim vytiahnuť zošit z 1,2 ročnika a pozrieť na nejaky ten vzorček resp. postup ale ide to... Takže podľa mňa sa ti matika hodi + neviem ako u vas ale u nas to bolo tak že ešte aj v 4 ročniku si si mohla meniť maturitne predmety
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
fakt ak matiku nemas v hlave, urcite do toho nechod, zly napad, matiku musis mat v krvi.
matika sa ti urcite zide, aj na medicine v prvom rocniku v zimnom semestri na biofyzike, kde potrebujes derivacie a integraly
@Foxie bol extrem, jednickari ju ledva dali, ale zas gympel ako gympel, kazda ma svoje otazky..
CHOĎ!