ahojte prosím vás nevedel by mi niekt poradit najvhodnejšiu učebnicu z matiky podľa ktorej by som sa vedela pripravit na maturu??taku čo by tam boli aj postupy počítania a tak ??
zavolaj mi, mozeme pokecat, mozem daco vysvetlit, alebo napis. email: miso16211@azet.sk , pripadne na skype rovnake meno
najlepsia ucebnica (ale je na dlhodobe ucenie) je internetova ucebnica v pdf - realisticky.cz
a forum matweb.cz kde ti poradia.
zmaturuj z matiky som nepouzival a zmaturoval som na 90 %. kebyze chces silno tu ucebnicu je na internetu.
Ja som si dva mesiace pred nasla doucovatela, co mal minulorocne zadania z matiky z nasej skoly (ustna)..
A pisomne su pohodka, na tie som sa ani nejako nepripravovala.
na pisomne som ratala stare maturity, a to ti staci dat na tych 25, pokial nemas na skole nejake podmienky, a na ustne vam urcite daju nejaky zoznam prikladov co budu v zadaniach. nam ich dali okolo 70, tie som si cez akademicky vsetky prepocitala, kukla teorku, a maturita na dvojecku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
najlepsia ucebnica (ale je na dlhodobe ucenie) je internetova ucebnica v pdf - realisticky.cz
a forum matweb.cz kde ti poradia.
zmaturuj z matiky som nepouzival a zmaturoval som na 90 %. kebyze chces silno tu ucebnicu je na internetu.
A pisomne su pohodka, na tie som sa ani nejako nepripravovala.
sú tam testové príklady,podobná typológia ako maturitné príklady na testoch