ahojte,rada by som sa opytala na vas nazor.Do piatka sa musim rozhodnut z coho chcem maturovat a mam z toho hroznu dilemu.Urcite pojdem z matematiki,angliny,sloviny ale tak rozmyslam nad stvrtym predmetom.Uvazujem nad informatikou(ale v tom niesom dobra,s
gramatiku teraz neriesim ...to som ln tak narychlo napisala ....a aj ta budem mat este rozdielove skusky,lebo teraz som na rok v zahranici tak tu slovinu nemam..
a musis si nieco take dat ? Tak ako co som tak postrehol vacsinou na visky chcu len ze si z maturovala ale ze z coho tak to sa ta na vecsine nepitaju, mozno ze ak ches ist na nejaku technicku skolu tak ak mas fiziku a matiku tak ti to pomze ale inak je to cele len fraska.
poriadne si premysli, či chceš presedieť život za kompom.. čo sa týka ovládania programov, nie je to nič čo by sa nedalo naučiť.. a tých 5 maturitných predmetov, ak sa zatneš a máš na to čas, tak prečo nie?
maturitný predmet si daj taký, čo ťa bude zaujímať.. na prijímačky na vš sa potom dá doučiť to, z čoho nematuruješ keby si potom zmenila plány
ja idem tiež z piatich a zvládam..teda... za mesiac sa ešte musím naučiť riadne po nemecky ale hádam to zvládnem... ja idem z nosky- ale podľa mňa je to čisto o biflení (teda filozofia určite)... daj si ruštinu a choď na tlmočníctvo (anj/rj)
@nightingale ja som bola minuly rok v zahranici a to iste mi urobili. tak som si vybrala. nakoniec ked som prisla, tak som to zmenila v juni a v auguste ked som urobila rozdielovky, tak som to zmenila znova.
aj ked sa rozhodnes teraz, budes to este moct zmenit urcite
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
maturitný predmet si daj taký, čo ťa bude zaujímať.. na prijímačky na vš sa potom dá doučiť to, z čoho nematuruješ keby si potom zmenila plány
aj ked sa rozhodnes teraz, budes to este moct zmenit urcite