Čavte keďže maturujem a výučba slovenčiny na našej škole je viac než hororová, chcem sa opýtať, či sú každý rok tie isté maturitné okruhy, respektíve, či mi na zmaturovanie ( dobré zmaturovanie) stačia vypracované témy na stránkach ako zmaturuj.sk ....
Ten preklep ,,kruhy" pôsobí podozrivo, dúfam, že vieš, že sú to okruhy. možno ešte niečo mať budete, neboj. Ja som tomu veľa nedala, po toľkých rokoch sa mi už zdalo zbytočné to opakovať, mala som sloviny plné zuby a bola som rada, že sme viacmenej nič nerobili nakoniec to stačilo na presne takú známku na akú som sa aj učila...nikdy som nebola zo sj perfektná, iba ak náhodou, ale mala som pocit, že na to nemám... stále to pre mňa bolo priveľa a tak som aj zmaturovala na 2. Rob si domáce a okruhy sú na nete, nucem.sk, materiály si môžeš okolo toho pohľadať hocikde z netu, referaty alebo staré učivo...ale nám dali také otázky či ako to nazvali tesne pred maturitným a k tomu sme si spracovávali ako trieda, rozdelili si úlohy, založili skupinu na fb tajnú a. Tam každý postol, čo spracoval, stiahli sme to a naučili sa. Teraz ešte skoro riešiš.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
ale ak by si sa chcela doučiť Literatúru, predávam
» knihy.bazos.sk/inzerat/2143854... a
» knihy.bazos.sk/inzerat/2143849...