prosiiim vas kde sa da na nete zohnat oznamka maturitne??? take uz hotove, len by som si mohla vybrat farbu, pozadie ci obrazky...a motta...no a potom dajak ze cez net by som im poslala info o skole....je taka stranka????lebo som pozerala ale ta take su t
si to daj spravit ku dakemu grafikovi. nam to robil uz ani nevieme kto. ... taky co to robi. sukromnik nam to spracoval v grafickom programe a potom nam to ukazal ake to je a uz to bolo hotove ... takze asi tak. a myslim si, ze kazda firma posiela inak katalogy ake oznamka maju ... a aj na google.sk to najdes ked zadas maturitne oznamka.
www.tlacoznamka.sk - chod vsade LEN NIE TU!!! je to absolutne OTRASNA firma, robia nahovno oznamka, dlho im to trva (4 mesiace, akoze co?) a este si tam aj pchaju reklamu. Skoda ze v tomto pripade sa clovek nemoze poucit z vlastnej chyby, druhykrat by sme si tam oznamka robit nedali.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
alebo ja zase nechápem
Ale nie, no preco by mala byt prilis vpredu? Ved oznamka sa objednavaju uz teraz, teda aspon co si ja pamatam, tak sme to tak robili