@fleur1301 nie lebo tam je len moznost ''ano'' a ''nie'' a ja takmer nikdy nemavam, ale to neznamena, ze som nikdy nemala. ale tiez to nie je dostatocne casto na to, aby som oznacila prvu moznost.
ja si uz vazne nie som ista, ci naposledy, co som mala taky eargasm som mala aj husiu kozu alebo nie. ved to bolo asi pred tristvrte rokom, co som pocula jednu pesnicku (a neviem, ako sa vola - v radiu) fado. a to som niiiikdy este nezazila take nieco, ako pri tom, ale fakt si nie som ista...no mala som urcite aj husiu kozu inokedy pri dobrej hudbe ale nejak nemam pocit, ze by som bez toho nevedela ocenit hudbu...to je skor taka zhoda nahod, ked som akurat tak moc rozcitlivena, ked to mam myslim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale zimomriavky mám aj z trápnej hudby a z trápnych vecí druhých, kedy by som najradšej dotyčným tresol lopatou po hlave
napr. aj teraz pri reflexe, jaké emotívne sračky sa tam snažia dať, až mi je za nich trápne
ale zásadne naživo, pri nejakej príležitosti, kedy ma to emočne uchváti.
ale skutočnú husiu kožu si zaslúži len veľmi málo vecí, obvykle konkrétne momenty, napr.
(od toho zdvihu 0:30 do 1:20, a hlavne on)
@mamradadeli neviem, ja by som asi pri takomto...stave dala nie, ale ok
@lilly09 len tak z dojatia nad tým, aká je tá hudba pekná, alebo ti to niekoho/niečo pripomína a preto si poplačeš?
napr.. naposledy som mal husiu kožu len pár dní dozadu.. pri novom songu od Hawthorne Height... ked som prvý krát počul ten refrén.. nádherné..
» www.youtube.com/watch?feature=p...
tak!
z tohto pred 100 rokmi som mala, co si pamatam ale bolo toho viac isto, hlavne ked prvykrat nieco fajnove pocujem, alebo nazivo
Ale nie všeobecne z "dobrej hudby", len z veľmi konkrétnych a špecifických vecí ...