Mávate občas zo seba zlý pocit? Čo s tým? Má fakt každý problém riešenie?
že sa vám zdá, že ste zlý človek? nič ste v živote nedosiahli,s niečim nie ste spokojní, ale neviete urobiť niečo, čo by to zmenilo? zdá sa vám, že ste zlí k ľuďom okolo a pod... proste depkarčíte...
ja mam zo seba tiež podobny alebo skor ten isty pocit. mam tiež pocit že som akosi zatial nič prevratneho nedosiahol a to som mal vizie stat sa znamim hudobnikom ,no na všetko mi vždy chybali prostriedky. tiež mam pocit že som zli človek i ked to nieje zrejme tak. a dnes som tiež asi nič nedosiahol ked som zvolil 99%. proste blby život
tie pocity nás budu stále navštevovať, hlavu hore zacvič si, pozri si nejaký film, prečítaj knihu...alebo pomôž niekomu s niečim a hneď sa budeš cítiť lepšie. Treba si uvedomiť zmysel života, dôvod prečo tu sme a potom keď si to človek sám nájde, tak ho už nezlomí tak ľahko nejaká depka.
dosť často hlavne keď si spomeniem na ľudí, s ktorými som niekedy bola neskutočne za dobre a teraz si pomaly nepozdravíme na ulici... dávam to za vinu sebe a to, že som nikdy nedosiahla čo som chcela si uvedomujem každé ráno keď sa zobudím a každý večer keď idem spať... (ach)
@malavrtka Mojím zmyslom života je pomáhať, smiať sa a rozosmievať iných, šíriť pozitivitu a s tým je spojená aj chuť zažívať nové veci, vzdelávať sa a podávať to ďalej. Som rád, že som ti to mohol napísať. Či už to pre teba niečo znamená, alebo nie, ostane ti to v podvedomí a raz to odtiaľ vytiahneš lebo je to pozitívna vec a tvoje ja pochádza z čistej pozitivity. Bez ohľadu na to, či sa na tom zasmeješ alebo tomu porozumieš. hehe. Sama si nájdi to svoje.
Mávam, ale momentálne mám strašne fajn obdobie. Neberiem nič tragicky, nestresujem kvôli škole, učím sa, kedy sa mi chce, mám do toho celkom chuť a tak. Tie pocity ale mávam a viem, že to na mňa príde, ale vždy si hovorím, že nie som jediný a ako ten pocit príde, tak aj odíde. Naučil som sa, že nech je hocijako dlho zle, raz bude dobre.
keby len občas.. ja mam zo seba večne zlý pocit, neznášam sa a neznášam ludí okolo.. teda mala som pár ľudí rada.. ale sklamali ma.. na plnej čiere.. dnes neverím nikomu a kašlem na všetkých.. je mi z tohoto svete na
stačí iba počkať kým to prejde a záleží aj na tom prečo máš zo seba zlý pocit. ak si spravila niečo o čom vieš že to bola kravina treba to len napraviť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a nie je to "depkárčenie" je to prostý fakt
každý problém má riešenie, ale môj nie
ale to stym ze som nič nedosiahla vzivote hej to niekedy tak namna pride.. zesom taka obyčajna atak no..ale niesom az tak natom zle.
in your neighbourhood
nič s tým
každý problém nemá riešenie
áno, som zlý človek
áno
áno, som zlý k ľuďom
všetko?(ach)
a áno, končím svoj monológ, majte sa
@thrwtchr indeed
z toho čo si písal mi to prišlo tak, ako keby si sa dosť intenzívne zaujímal