@nicolkaa ja som sa tam nikdy nedovolal vlastne som ani neskušal po škole som došiel domov a čakal ked to pojde potom som prosil o ps rodičov strašne moc moc cele dni mesiace až na koniec som ho dostal a prvá hra bola crash bandicoot no teda to boly dni celé dni len pritom
prečo by som mal mysliet ved som na otcovom notebooku tak mi nedovoli aby som tam stahoval hovadiny lebo pokazim zas windows jak minule tak som rád že som vobec na nete
@ladislav900 mas 23 rokov? myslim ze uz si dost stary na to aby si si kupil svoj vlastny notebook. tieto vyhovorky vypu otcov notebook, otec nedovoli, pokazim windows by som akceptoval tak u 13 rocneho
@kosmiklove čo už býváme v 3 izbovom byte mám ešte aj brata on má 31 a som snim spolu v izbe takže ani vlastne sukromie nemám a tak nedari sa mi vo veciach potom sa človek čuduje že mi začiná trošku šibat
@ladislav900 31 rocny? a ten tam co prosim ta este robi? kolko vasim vlastne davas? prispievat rodicom do domacnosti by si samozrejme mal. ale aby ti takmer nic neostalo z vyplaty a nesetril si do buducna na vlastne byvanie atd...to neni moc dobre..
@kosmiklove no skoro všetko im musim dat ako neni problém ja protestovat nebudem pomožem musim pomáhat tak to je a moj brat je schizofrenik on je invalid nevie sa o seba postarat ja sa onho budem musiet starat ked naši raz nebudu to už viem teraz no nemože zato jednoducho
@ladislav900 aha tak v tom pripade je to ine. ale tak ci tak by si si mal nieco setrit. ako si spravne poznamenal tak vasi raz nebudu. ostane ti na krku brat a ty budes bez penazi. teda mimo mesacneho zarobku..
pozri sa sme natom finančne dost biedne zarobim cca 500 eur s toho mi ostane 100 eur iba a cestujem do práce mesačne ma to vychadza na 50 eur plus jedlo občas mi mama dá teda nachystá jedlo takže neni moc z čoho šetrit zatial dost sa tej buducnosti bojim to je ten problém dufám že raz bude lepšie nehovorim že teraz nie je dobre len proste mi začiná vadit nemám sukromie keby som mal mat nejaku babu tak ju ako k sebe pozvem nemal by som snou vobec žiadné sukromie a v podstate ani peniaze na peniazoch nezáleží aj ked vela báb ide len po nich no to sa časom uvidi preto som ešte furt panic a neskusený vo vztahoch kamarátom som pustil k vode lebo to boli len taký kamoši ked niečo chceli a vedeli iba mojho brata ošklbávat s toho posratého dochodku čo dostává tak taký nech idu do prdele takého človeka využivat jaaj no škoda reči preto som dost aj takto zničený občas mám pocit že aj ja som nejak duševne chorý ale lekár povedal že je všetko v poriadku tak neviem no ale pojdem k inému tak sa uvidi
Neradím nechať si diagnostikovať duševnú chorobu a nechať si predpisovať všelijaké prášky. Za lekára, ktorý by mi povedal, že je všetko v poriadku, by som bol vďačný.
"Necítim sa dobre, pán doktor!"
"To je v poriadku, pane. Vždy by ste na tom mohli byť oveľa horšie. Môžete si gratulovať, že nie ste pacient."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@nicolkaa to muselo byt uzasne
"Necítim sa dobre, pán doktor!"
"To je v poriadku, pane. Vždy by ste na tom mohli byť oveľa horšie. Môžete si gratulovať, že nie ste pacient."