Poviem ti tak že dezén mi odkazuje že by som nemal ísť predpisovo vlastne vraví mi kúp zimné a nesadaj do auta a hlavne od poslednej situácii čo som otočil volant a šiel som stále rovno zakrutka drift samozrejme som sa necítil ako frajer bol som rád že chodci šli po opačnej strane
Najrychlejsie som siel 160 ale v divokej rychlosti nevidim vyznam lebo hrozi realne nebezpecenstvo ktore neuhras lebo situaciu pri takej ryxhlosti nemas pod komtrolou. Na mojej oktavii som siel 130 na dialnici. Ja chodim predpisovo lebo zivot a zdravie mas len jedno. Na bratovom mercedese som siel priblizne rovnako ked som dialnicou do nitry siel. Plus minus do 150 by ta nemal radar zachytit. Ale hazardovat so zdravim sa neoplati najma na starych vrakoch do rou 2000. Zivotu nebezpecne!
@fukaj apropo. Vies k téme. Je rozdiel ist maximalkou cca na fabii (najrozsirenejsi model auta)_ a rozdiel ist na nejakej premii (audi bmw meďák, jaguar vnom som este nesedel. Napriklad na mojej oktavii som voac ako l130 mozno ani to nie isto nie nesiel, ale na mercedese tych 150 -160 som siel urcite, lebo to je 5,5 kitrovy motor s vykonom 450 koni. To sa neda ta jazda porovmat, ak vies aky je rozdiel v mech pruzeni a vzduchovym podvozkom.... Neopisatelny. Pri beznom aute pri 150 tke auto viac menej konči, hoci papierovo aj oktavia ma 215. Pri meďáku, inych autp tam len začina pretoze to auto ked ma 450 koni je stavane vyslovene na tieto rychlosti resp, sila sa prejavi ani nie tak v nejakek maximalnej rychlosti ktora je neporovnatelna s ostatnymi, ale styl jazdy, zrychlenia a!pocitovej rychlosti
@vreskot000 Neviem čo ideš od veci, ja nič neporovnávam, otázka znela tak a ja som odpovedal. Pokiaľ ty pochybuješ o mojej odpovedi je to len a len tvoj problém, na tieto tvoje fakty som sa ťa naozaj nepýtal.
@fukaj to som rád starký len sa nezjebkaj dakde mimo vozovku so starým šrotom, ono vieš, veľa pubertiakov behá na ockovom favorite, felícii, alebo oktavii robí machrov zo seba, ale potom to tak aj vyzera.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov