Dajme si hru o to, kto sem hodi obrazok vystuhujuci ,,maximalnu nenapadnost"" . Obrazok, ktory dostane od najviac uzivatelov @ nick vyhra. (islustracne foto v prvom komente.
@apis Vidis, nenasiel si.. Takze je dokonale nenapadna, ychadzajuc z toho, ze ju nevidis. Avsak v pripade, ze ju nevidis, neznamena, ze tam nie je, takze...?
@apis Neboj, k ocnemu nemusis - vidno ju nie je. Ale ja si myslim, ze urcite je mozne, ze tam niekde je! A konkretne predpokladam, ze za tym rohom tamto vlavo, ked sa pozries doprava dolu.
Ano mozete day palec kolko uzivatelom chcete ale kazdemu len raz a uzivatel, ktory bude mat evidentne najviac palcov vyhra a ja mu za odmenu prezradim velke tajomstvo zivota ! tak sa snazte sutaz trva kym tu nebude 200 prispevkov
@flussica , ked si zakryjes niecim lavu a pravu stranu obrazka a pozeras na jeho spodok v strede, tak cosi cervene tam naozaj je, ale ta mala cervena skvrnka vynikne len ked si zvysok obrazka zakryjes , ale ci je to vevericka, tazko povedat (nedalo mi to tak som sa s tym troska phral)
A ta ista ale este mikroskopickejsia cervena skvrnka je aj za prierezom a potom este za dalsim prierezom (cize obrazok je kopirovany )
som neskutocne zvedavy na vyhodnotenie, lebo ked sem niekto da teraz obrazok tak ma 2 hodiny stratu a tym i stratu moznych hlasov od tych co uz palcovali..
osobne by som navrhoval vybrat 10 naj z tych co tu budu a nasledne spravit anketu a to ktori z nich je najlepsie...
a do komentu ich dat vsetkych 10.. len kvoli objektivnosti..
@johnysheek Ale prosim ta mozes hlasovat na lubovolny pocet obrazkov a mozes si priebezne na toto forum klikat.
Aj ked ludia prestanu prispievat, urcite ich zaujima, ake haluze tu este pribudnu takze celkom urcite ti co o tejto diskusii vedia si na nu kliknu aj zajtra a mozno aj pozajtra, aby si pozreli co je nove.
Podla mna je to objektivne. A vyhodnotenie spravim poctivo, lebo taketo veci ma bavia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
tiež trvalo chvíľku, kým som ho našiel
@flussica tam niaka aj je?
@mayben
A ta ista ale este mikroskopickejsia cervena skvrnka je aj za prierezom a potom este za dalsim prierezom (cize obrazok je kopirovany )
osobne by som navrhoval vybrat 10 naj z tych co tu budu a nasledne spravit anketu a to ktori z nich je najlepsie...
a do komentu ich dat vsetkych 10.. len kvoli objektivnosti..
inak z doterajsich idu palce:
- @teny555 @rischo @flussica @mm47
Aj ked ludia prestanu prispievat, urcite ich zaujima, ake haluze tu este pribudnu takze celkom urcite ti co o tejto diskusii vedia si na nu kliknu aj zajtra a mozno aj pozajtra, aby si pozreli co je nove.
Podla mna je to objektivne. A vyhodnotenie spravim poctivo, lebo taketo veci ma bavia
Vy sa hrajte ďalej.