@chevrys ? to akoze podla teba, su zavody aut len:
F1, nascar, rallye abo co ?
dopici sak tam sa pouzivaju skody, tak preco ne mazdy napriklad XD a typek chce hru, ja neviem ci si nekedy hral napr need for speed ale tam boli aj auta typu ford focus takze nevidim prablm v tomto
@n0win0u nie dopiče, len vravím že v reálnych závodoch je mazda 6 totál napiču.. a nfs sú najviac arkády, tam boli aj hummery a podobne, tak tam je možné všetko
@n0win0u skurvene vytunene to mam, mam tam nove stierace a fm transmitter lebo mam dojebanu cd mechaniku, tak nech pocuvam hudbu z usb jo a v kufri mam taku krabicu kde davam igelitky s nakupom.. uz sa bojis, co?
bmw, audi, vw.. to znie fajn, ale co ja kradnem? vies kolko rumu za take kupis?
@chevro ja som nemal tvrde od utorka ale zase uznavam, ze utorok som si dal len symbolicky decacik rumu s bratancom ^.^ ale sobotu bude rumys potokom tiect
@n0win0u no dobre, možno už o týždeň.... ak aj nie, tak dojdi o týždeň, dáme rumys a ták! A keď odídu.. no si tretí v poradovníku, ale dáko sa potlačíme v našom minibytíku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
F1, nascar, rallye abo co ?
dopici sak tam sa pouzivaju skody, tak preco ne mazdy napriklad XD a typek chce hru, ja neviem ci si nekedy hral napr need for speed ale tam boli aj auta typu ford focus takze nevidim prablm v tomto
a minule som videl v telke ludi zavodit aj bez felicie, len v teniskach
a kramer allrad takze nevyhram asi ta tvoja fiesta vyzera hrozivo, urcite to mas vytunene ako kokot pomateny
bmw, audi, vw.. to znie fajn, ale co ja kradnem? vies kolko rumu za take kupis?
kurfa, dal by som si rum :S
no ja som mal len pivys dneska, je zo mňa úspešný abstinent, tvrdé som nemal 10 dní, fuuu!
sak scem ist aj za majysom tak sa poriesi volaco ^.^