ale sem tam sa mi stane, ze sa zobudim, nepamatam si, co sa mi snivalo a potom uprostred dna, alebo aj na dalsi(e) den(dni) sa mi nieco stane a mi to evokuje ten sen a si spomeniem, ze sa mi snival.
a vo vseobecnosti si uplne uplne malokedy pamatam, ze sa mi vobec nieco snivalo...skoda.
#7 da sa to naucit. hlavne ked budes rozpravat pisat ludom kazdy sen co si zapamatas. mozog si potom nejako uvedomi ze si to chces pamatat. tiez som si vobec nepamatal sny a som rozpraval ludom a niekedy som si zapamatal aj 3 sny za noc ale teraz je to uz zasa prec. hlavne rano musis nad tym rozmyslat hned co sa ti snivalo. casom to proste pride samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ale sem tam sa mi stane, ze sa zobudim, nepamatam si, co sa mi snivalo a potom uprostred dna, alebo aj na dalsi(e) den(dni) sa mi nieco stane a mi to evokuje ten sen a si spomeniem, ze sa mi snival.
a vo vseobecnosti si uplne uplne malokedy pamatam, ze sa mi vobec nieco snivalo...skoda.
Ale mne sa moc nezvykne niečo snívať.