tie otázky sú podľa mňa zlé, stále sa to tam točí okolo pracovnej porade a ja som na pracovnej porade nikdy nebola tak ako mám vedieť ako by som čo riešila ....no nevadí už ho dokončím ale nebudem ho určite brať vážne.
mate pravdu s tym ,ze ten test je plny otazok,na kt.clovek proste nevie odpovedat a je jednostranne zamerany, ale nie kazdy vie dobre anglicky a toto je najlepsi v slovencine ,aky som nasla. mne to tiez dobre skace , raz som istp, inokedy entp a i tak to na mna nesedi, povahovo este hej, ale tie profesie...no comment..ze hrobar, pilot
ale trpela som pri tom teste, bol hrozne jednotvárny a orientovaný výhradne na prácu, a fakt ma iritoval až sa čudujem, že mi vyšiel taký celkom výstižný výsledok, lebo som niekedy mala dojem, že som pri 2 cca rovnakých otázkach dala rozdielne odpovede... tak na takých 80% sa s tým stotožňujem hlavne za tie krajiny
lol, na 46tej otázke sa nedalo zvoliť "viac ma zaujímajú nápady s inovatívnymi prístupmi", lebo oba radio buttony mali rovnaké ID a boli obalené v "label for", tak som tomu prvému musel cez Firebug IDčko zmeniť. Vtipné hlavne kvôli tomu na akej otázke sa to stalo .
Inak mi príde ten test dosť zle formulovaný a mnoho otázok/odpovedí zle postavených, a to nepočítam ten príšerný preklad...
Ten test je nič moc. Celkovo si myslím, že MBTI je viacmenej prekonané, minimálne Keirseyho typológiou, ktorá je na prvý pohľad podobná a výchádza z MBTI
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale pred pár rokmi som bol ISTP
krajiny, kde by sa typom ENTP mohlo páčiť: Srbsko
po tomto vyhlásení bez všetkej irónie verím výsledku testu!
,ale už viem INTJ
E: aktívny, výrečný, spoločenský
S: praktický, detailný, skutočnosť
T: objektívny, neosobný, rozvážny
J: organizovaný, plánujúci, štrukturovaný
ale trpela som pri tom teste, bol hrozne jednotvárny a orientovaný výhradne na prácu, a fakt ma iritoval až sa čudujem, že mi vyšiel taký celkom výstižný výsledok, lebo som niekedy mala dojem, že som pri 2 cca rovnakých otázkach dala rozdielne odpovede... tak na takých 80% sa s tým stotožňujem hlavne za tie krajiny
Inak mi príde ten test dosť zle formulovaný a mnoho otázok/odpovedí zle postavených, a to nepočítam ten príšerný preklad...
INTP
Ja som INTP (Architect Rational)
@midnight z teba to priam srší