Nie. Pracovnú obuv si sám zoženieš. Niekedy býva možnosť, že priamo mcd objednáva počas roka pracovnú obuv a dajú ti možnosť vybrať si veľkosť a objednajú ti ju, ale platíš si ju sám. A stačia ti pánske spoločenské topánky. Nech nejak predsa vyzeráš. Ale zabudni na to, že si tie topánky ešte niekedy zoberieš domov. Ten olej z fritézy ti podrážku v priebehu pol roka krásne vyžerie. Takže ti odporúčam nekupuj si ani nejaké drahé.
chudáci celý mekáč, nemajú na to, aby si personál dali do vzorného poriadku, radšej sa za tie peniaze vyhrievajú niekde v Honolulu...
zlodeji, skutoční kapistalisti, ktorým sa bude veľmi ťažko zomierať...
Fuj, radšej by som sa zastrelil, než ísť pracovať do McDonaldu, no hnus. A tie rakovinotvorné a infarktové sračky čo tam servirujú, nech si strčia do riti. Čo sa rozliezajú po svete, nech zostanú v tej americkej p*či, odkial prišli.
@majojo
ja tam maž brigadovať tak chodím bosý, zavolám zo tri TV stanice, dám to na internet a narobím tým zmrdom hanbu po celom svete..
banda zlodejská, nemajú na topánky pre ťažko pracujúcich "otrokov"...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
zlodeji, skutoční kapistalisti, ktorým sa bude veľmi ťažko zomierať...
Mc donalds by som vykopal z republiky do psej matere...
ja tam maž brigadovať tak chodím bosý, zavolám zo tri TV stanice, dám to na internet a narobím tým zmrdom hanbu po celom svete..
banda zlodejská, nemajú na topánky pre ťažko pracujúcich "otrokov"...
aj v base dostaňu vrahovia obuv....