čaute prosím vás menia sa modelové otázky na 1. LF do Prahy, BA, Brna a Olomouca?
Budú mi stačiť 2011 do Prahy? ak sa ta seriozne chcem dostať? a aké máte skúsenosti s menením otázok do Ba? menia sa alebo nie???
Nemenia.
Ale čo sa týka Čiech, tak nikdy nevieš, čo dostaneš. Na SR proste máš modelovky do BA aj KE. Keď sa ich naučiš naspamat, si tam .
So SZU neviem. Ale chod do Čiech, nie na nejaku SZU .
Martin je vraj naj na SR.
A do Prahy maš tie 3 neonovo sfarbene knižovky na modelovky,nie?
A do Olomouca všeeetky materiály mám, ak chceš . Ja som sa z nich učila a som teraz v Olom.
čaukyy
v BA menia akurat tak obal kazdy rok
na 1. tku su vraj nove (tiez asi len zopar otazok zmenenych) a uz len modelovky, cize mozu dat aj nieco ine + pripocitavaju cechom body navyse
GL
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Ale čo sa týka Čiech, tak nikdy nevieš, čo dostaneš. Na SR proste máš modelovky do BA aj KE. Keď sa ich naučiš naspamat, si tam .
So SZU neviem. Ale chod do Čiech, nie na nejaku SZU .
Martin je vraj naj na SR.
A do Prahy maš tie 3 neonovo sfarbene knižovky na modelovky,nie?
A do Olomouca všeeetky materiály mám, ak chceš . Ja som sa z nich učila a som teraz v Olom.
čaukyy
dakujem
a zrušte tu školu
na 1. tku su vraj nove (tiez asi len zopar otazok zmenenych) a uz len modelovky, cize mozu dat aj nieco ine + pripocitavaju cechom body navyse
GL