Je mozne studovat medinu a sucasne stihat druhu VS?
Kde medina je lepsia? Brno alebo Praha?
Kde sa oplati studovat, ak by som chcel zit a pracovat daleko od SR? Studium v SR alebo CR?
vsetko je mozne, ale prečo by si to robil? teda, okej, viem si predstavit mozne dovody, ale skor to myslim tak, ze preco mas taketo sebevrazedne chutky? akoze ano, jeden z x ludi je na tom asi tak dobr,e ze dokaze bez relativne velkych problemov zvladnut dve skoly z toho jednu medicinu, ale pravdepodobnost ze si to prave ty nie je taka vysoka...
a ono potom su tu otazky ci s vies vzdat spanku, kamaratov a tak
tak ak vystudujes naraz medicinu a jadrovku, tak to si fakt frajer..... Oba su casovo velmi narocne. Ja osobne viem o jednom clovek, co pri medine studoval este nejaku prirodovedu ale to aspon nie je az tak neskutocne odlisny obor a nic ine nerobil len sa venoval skole a pri tom sa ucil omnoho rychlejsie.
ja ta neodradzam, nepoznam ta, mne je fuk ci to urobis alebo nie ale to co hovorim proste nemozes popriet, da sa to, ale velmi malo ludi to zvladne a zvycajne mas velmi malo casu na luxus ako spanok a socialny zivot. s tym predsa musis ratat ak mas take plany
@unknownboy si robíš pi*u, nee? ale vážne... študovať medicínu a ešte k tomu aj inú školu? to sa vážne chceš takto utrápiť k smrti? to si radšej rovno streľ guľku do hlavy a zbytočne sa netráp... skôr či neskôr by si jednu alebo obidve školy ukončil s trvalými následkami....
mám spolužiačku (vlastne 3 spolužiačky) ktoré chcú ísť na medicínu. (len na medicínu) a už teraz (vlastne už aj pred tým) sa pripravujú stále v kuse, do školy si nosia knižky a tam sa cez prestávky neustále učia, učia sa furt aj na prípravné kurzy chodia a stále je to málo, na tú medicínu toho treba fakt veľa, vidím ako sú z toho zničené a to ešte nič nie je a to sú najlepšie žiačky, samé 1 od prvej triedy... vraj urobiť prijímačky na medinu je to najmenej...
a ty tu trepneš že "chcem študovať medicínu a ešte aj inú školu" buď si troll... alebo ak to myslíš vážne, tak si to radšej 300 krát rozmysli aby si neľutoval.
a o tom ako by to bolo aj finančne náročné... náklady na 2 školy naraz... ak nemáš bohatých rodičov a musíš si zarábať sám tak neviem ako by si ešte stíhal chodiť na brigády/privyrábať si.... :ehm:
@unknownboy Začni reálne uvažovať Som rád, že sa stihnem najesť a raz za týžden kdesi sa prejsť. Len rozvrh je náročný časovo a neviem kde by si do toho napratal ďalšiu školu. Ja si osobne neviem už nič popri svojej medine predstaviť. Ak ťa bavia prírodne vedy tak ti príde medicína privela memorovania. A ja som v Brne a neviem to s inou školou porovnať, som tu spokojný aj ked je toho na mna vela. Ale v Brne sa dá ísť odzačiatku tá medina trochu vedecky študovať. Aj ja to mám tak. Pozri si to na web stranke LF MUNI.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
a ono potom su tu otazky ci s vies vzdat spanku, kamaratov a tak
kazdopadne vela stastia
diky
ak clovek sa uci sustavne a vie memorovat kvanta uciva, why not
az na jadrovu, tam treba logiku ^
mám spolužiačku (vlastne 3 spolužiačky) ktoré chcú ísť na medicínu. (len na medicínu) a už teraz (vlastne už aj pred tým) sa pripravujú stále v kuse, do školy si nosia knižky a tam sa cez prestávky neustále učia, učia sa furt aj na prípravné kurzy chodia a stále je to málo, na tú medicínu toho treba fakt veľa, vidím ako sú z toho zničené a to ešte nič nie je a to sú najlepšie žiačky, samé 1 od prvej triedy... vraj urobiť prijímačky na medinu je to najmenej...
a ty tu trepneš že "chcem študovať medicínu a ešte aj inú školu" buď si troll... alebo ak to myslíš vážne, tak si to radšej 300 krát rozmysli aby si neľutoval.
a o tom ako by to bolo aj finančne náročné... náklady na 2 školy naraz... ak nemáš bohatých rodičov a musíš si zarábať sám tak neviem ako by si ešte stíhal chodiť na brigády/privyrábať si.... :ehm:
u nas je jeden profesor co vystudoval farmaciu a potom pravo , naraz by to nestihal