Ahojte birdzáci, tento rok maturujem a potrebovala by som pomôcť s výberom školy. Študujem biotechnológiu a farmakológiu a rozhodujem sa nad všeobecným lekástvom a farmáciou. Chémia ma baví a ide mi a to ju nemáme vôbec ľahkú. Ďakujem za rady
@ajvi18 no neviem kam chceš ísť.. na medicínu sa treba učiť pomaly celý rok dosť intenzívne a aj to nie je záruka.. a na farmáciu je síce rovnaký počet otázok, ale boli podstatne ľahšie a mne stačili cca 2 týždne po mature
Farmacia na 100%. Medicinu by mal ist studovat clovek co si nevie predstavit, ze by robil nieco - hocico ine. Kedze si vies farm.predstavit, chod robit tu. Ak ti ide chem.profiluj.sa na nu, plus nemcina a anglictina. Farm.vyskum v CH( svajciarsko) je brutal zaplateny a ma podmienky ake na svk nema nikto. Takze, farmacia, pocas skoly samostatna cinnost vyskumna (svoc) na chemicku syntezu/farmpatobioch/farm.technologiu. Erazmus 2x pocas skoly, potom phd v CH alebo De. A si za vodou aj psychicky aj financne. Ak ta to prestane bavit a budes chciet viac s ludmi makat, tak manazment farm.alebo lekaren
@bludiacient raz sme to riesili pod tvojim statusom,ale myslim ze sme to nakoniec pekne rozumne uzavreli,cize v podstate na tu otazku je odpoved bezpredmetna
@michelleee mám pocit že po škole skončil život.... akože škola nič moč, ale toto, furt v práci, furt unavený... VŠ aspon človek mal volný čas pre seba i ked sa musel učiť, ale mal dáky volný čas...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov