Ahojte, mohli by ste mi, prosím, niekto napísať, či sa menia tie knihy z bio a che na prijímačky na všeobecné lekárstvo do BA? Lebo ja mám len tie minuloročné... A ak sa menia, tak odkedy sa dajú na fakulte objednať aktuálne knihy? Ďakujem.
@iwuskabb Nie, neboj sa... A ty chceš ísť na všeobecné alebo na zubné?? Lebo ja idem skúsiť aj tam aj tam... A ešte aj na farmáciu, ale tam sú iné knihy, ktoré ešte nemám.
@somslavka Prečo až v septembri? Tie aktuálne na daný školský rok predávajú na fakulte až od septembra? No super... Ale ak máš minuloročné, tak aj z tých sa môžeš učiť, že vraj sa nemenia... Ale aj ja by som radšej chcela aj tie aktuálne...
@maji654 dotlač je to, že stále vyrábajú tie podklady len zmenia rok výroby ale otázky sú tie isté v tých podkladoch a nemenia sa, dokonca sú aj tak leniví aby zmenili gramatické chyby po rokoch, takže tie čo máš bohato stačia
Zdravím Vás,ja končím na všeobecnom lekárstve teraz tretí ročník,je to dosť náročné,myslím,že prijímačky na zubné lekárstvo sú ťažšie,nie žeby tak boli iné otázky,ale je tak vyššia hranica...takže je tam ťažšie sa dostať,avšak potom už to štúdium majú na zubnom ľahšie(ale niektoré skúšky sú aj rovnaké)...Keď som bol ja na prijímačkach,tak bola spodná hranica tuším 606 bodov,ale počul som,že bola niekedy aj 580 bodov.ak zháňate podklady,skúste aj stránku www.bsm.sk...skratka pre bratislavský spolok medikov...tak si kliknite na ikonku bursa medica a prezrite si,ci niekto neponuka tie knizky na predaj,lebo otazky sa minimalne 5rokov nemenili,tak si mozete kupit aj od nich,niekedy to majú lacnejšie,prípadne potom,ak ste z okolia BA,hneď na prízemí ako prídete hlavným vchodom je skriptáreň a myslím,že od 8.8.je otvorená...pozrite si to lepšie na www.lfuk.sk a tam orgány školy alebo niečo také,tam to je...ešte rada...najprv sa učte bio,je ľahšia a čím menej stratíte z bio,tým viac si môžete dovoliť stratiť z che...Veľa šťastia a keby ste mali nejaké otázky kľudne píšte...
@maji654 nie, nemám minuloročné, chcem tie, na ktoré sa učili tento rok... úplne najnovšie vraj vychdádzajú len nejak mesiac - 2 pred skúškami... no... a teraz je tá knižnica zatvorená, cez prázdniny
Ahoj! Ak máš záujem o podklady na prijímačky na LF UK, rada ti ich predám. Mám testy z chemie aj biologie, aj s preriešenými príkladmi. Plus môžem poskytnúť prednášky z prípravných kurzov na prijímačky, ktoré poriadal Slovenský inštitút vzdelávania v tomto školskom roku. Môžem poslať na dobierku alebo sa stretnúť v BA a dať nejaké rady do života (smajlík).
Ahojte. Po mojej príprave na maturitu a na prijímačky na medicínu mi ostali kvalitné učebné pomôcky a materiály. Mne veľmi pomohli preto ich posúvam ďalej. Ponúkam učebnicu Maturita z biológie - 6EUR Vypočítané všetky príklady s postupom riešenia k otázkam na Lekársku fakultu UK v Ba - 6EUR (Z tých učebníc kde je 1500 otázok) Niekoľko testov s kľúčmi k otázkam na prijímacie skúšky na Lekársku fakultu UK v BA z biológie a z chémie - 7EUR Otázky s kľúčom na prijímačky na Jesseniovu lekársku fakultu do Martin z chémie - 20EUR. Každý materiál ponúkam zvlášť alebo aj všetky spolu. Ak máte záujem kontaktujte ma na: e-mail: Mato4122@azet.sk
Prosím vás ako tak pozerám prímáčky sú dosť ťažké a treba silnú prípravu čo mi teda bolo jasné ale chcem sa opýtať mám šancu sa dostať na medicínu aj zo zdravotnej školy ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
@exitusa Závidím...
@iwuskabb Aj ja psychiatriu... Ale o tom je veľmi skoro sa rozhodovať teraz, myslím... Ešte stokrát pravdepodobne zmeníme výber.
@7 do ba na zubarinu?ako dlho si sa ucila na testy?)je tazke sa tamdostat?
@maji654 dotlač je to, že stále vyrábajú tie podklady len zmenia rok výroby ale otázky sú tie isté v tých podkladoch a nemenia sa, dokonca sú aj tak leniví aby zmenili gramatické chyby po rokoch, takže tie čo máš bohato stačia
(+ keby počkáte rok, tak vám ich aj podarujem, len ešte nemám istotu, že ich nebudem potrebovať
+ mám v pc forme prepočítané príklady z chémie - nerobila som ich ja, takže by mohli byť nezávadné , tak keby chcete, napíšte mi a pošlem ..)
Kontaktuj ma na mail: sm93@centrum.sk
jeej ahoj, ak by sa dalo, ja by som si rada nejake tie cvicenia z chemie urobila, tak ak sa ti to da poslat na mail, budem rada
ahoj, máš ešte tie knihy? kľudne ich aj kúpim, poprípade ak nie kde by sa dali zohnať prosím?