Ahoj, chcela by som sa opytat ci je tu niekto, kto studuje medicinu na komenskeho univerzite v BA, pripadne ci by mi niekto vedel povedat, ci je to tak, ze pokial sa naucite tych 3000otazok ( kde ich predavaju?) sa dostanete na skolu...?? 7
moje spoluziacky tam chcu ist ... pokial viem,musis vedet te otazky naspamat ... kupili ich nekde v bratislave,ale kde presne to neviem,sku napisat mail do skoly a mozno ti poradia ...
teoreticky ano, prakticky je to trochu horsie. Osobne skusenosti sice nemam, kedze na medicinu som sa nehlasil, ale dam ti priklad z okolia (medicina na UPJS v KE). Moja sestra si tie otazky presla iba raz, no okrem toho chodila aj na doucovanie a na skolu sa dostala. Kamarat sa zasa na doucovanie vybodol, otazky presiel 3-4krat, no aj tak to nestacilo (pritom nie je hlupy, vzdy bol skoro cisty jednotkar). Dovod, preco moju sestru prijali a kamosa nie, je ten, ze sestra otazkam rozumela a on nie. Mal ich iba nabiflene, avsak vobec nevedel preco to tak je. Tie otazky su totiz naschval stavane tak, aby stredoskolske vedomosti nato nestacili a tak si uchadzaci o studium museli platit doucovania od vysokoskolskych profesorov, ktore ako isto vieme, nie su zrovna najlacnejsie (a takto to nefacha iba na medicine). Samozrejme najdu sa experti, kt sa tam dostanu aj bez doucovania ci biflenia otazok, je len otazne, ci si natolko veris aj ty
tak je to individuálne ..tych otazok je skutočne vela po čase si z toho na hlavu /kamoška sa tam hlásila/.. chodila aj na doučovanie a tak..ale myslí že to šlo aj tak nejak po známostiach a tak..
ale sú aj jedinci, kt. to idú skúšať druhý-, tretí-, neviemkoľkýkrát..
no dá sa aj na prvý raz.
btw nie je to "len" nabifliť sa 3000 otázok, lebo tá chémia nie je úplne najľahšia. ale zas nie je taká náročná, že by sa to za pár mesiacov (resp týždňov) nedalo.
šak skús a uvidíš
a môžeš ich kúpiť v skriptárni LFUK (sasinkova 4 .. alebo 2 .. neviem už , každý rok sú také isté, akurát obal má inú farbu
ja sa hlasim do KE na medinu a tiez mam podklady... tak ako podotkli vyssie, tie otazky su skutocne blbo a zbytocne komplikovane stavane, ze aj niektorí nasi profesori na gympli z nich nevedia vyjst... uvidime ako to dopadne...zatial na hlavu z toho nie som ale uz mam toho dost! biola je v pohode, lahka..ale chemia, je uplne odveci...
ale mam otazku, ci nahodou niekto nieco neviete o lekarskej fakulte na Slovenskej Zdravotníckej univerzite??? ďakujem
ahojte predavam podklady na prijimycie skusky do bratislavy na medicinu 2 knihy chemia a biologia ( spolu je to 3000 otazok) ak mate zaujem kontaktujte ma spravou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ale nepopieram, že medicína je škola, rovnako ako fajné právnické fakulty, kam chodia všetci kamaráti kamarátov a ich známi
ale sú aj jedinci, kt. to idú skúšať druhý-, tretí-, neviemkoľkýkrát..
no dá sa aj na prvý raz.
btw nie je to "len" nabifliť sa 3000 otázok, lebo tá chémia nie je úplne najľahšia. ale zas nie je taká náročná, že by sa to za pár mesiacov (resp týždňov) nedalo.
šak skús a uvidíš
a môžeš ich kúpiť v skriptárni LFUK (sasinkova 4 .. alebo 2 .. neviem už , každý rok sú také isté, akurát obal má inú farbu
ale mam otazku, ci nahodou niekto nieco neviete o lekarskej fakulte na Slovenskej Zdravotníckej univerzite??? ďakujem
Ahoj mal by som zaujem o tie knihy. Uz som ti aj poslal spravu na tvoj mail