kto tu,prosím,študuje medicínu v Brne? som len 2. na gyme a chcela by som tam ísť.. lenže chémiu máme takú,že žiadnu ...... stačí mi učiť sa ju a chápať ju až tak v 3. ročníku...?
na medicinu do brna sa hlasi take mnozstvo ludi ze ti nielenze nestaci sa ju ucit a chapat v tretom rocniku, ale podla mna ti nestaci ani celkovo gymnazialne studium
@warble To čo hovoríš je pi****a jak voda v koši. Stačí sa začať učiť poriadne v maturitnom ročníku a tie prijímačky sa dajú dobre zvládnuť. @2 hlavne to nerieš ešte teraz a venuj sa poriadne gymnaziálnemu štúdiu a nezaťažuj si hlavu vzdialenou budúcnosťou. Potom keď na to príde tak navoliť semináre z chémie, bioly a prihodiť k tomu nejakú dvojhodinovku fyziky. Žiadne doučká netreba, stačí sa dôsledne a pravidelne posledný rok pripravovať (2-3h denne, lepšie 4h). Riešiť mnoho modelových otázok (zo všetkých možných fakúlt) a skúšať sa a testovať furt dookola, pripravovať sa na deň D. Toť vše, síce chodím do Brna, ale rovnaké postupy aplikuj kdekoľvek si prihlášku dáš. Teraz si ešte daj pokoj s medicínou Ešte si užívaj mládi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov