Ahoj, na ktorú školu sa pripravovať ? Resp. ktorá je lepšia, na ktoru je reálnejšia šanca sa dostať ? Máme našetrené aj nejaké peniaze na doučká a vraj do toho Martina to niektorým pomohlo tie doučká. A ešte že, otázky do BA nemaju nič spol. s Martinom ?
@spacebound Olomouc je urcite po vsetkych strankach lepsia, ale aj tazsia skola (vela ludi ide do medzirocnikov alebo leti...). Zalezi ake doucka do MT (tie oficialne doskolovacie kurzy su bullshit a tie sukromne u niekoho z fakulty na tie uz je neskoro pomyslat- jednak to je po znamosti a jednak to uz zaciatkom semestra je vytazene). Ale proste uc sa podla toho sylabu a netreba ti doucka ziadne Ak chces lepsiu skolu a si ochotny podstupit viac rizika tak kasli na MT, ale ak chces mat trosku lahsie studium ( v MT sa kazdy
udrzi) a nejaky zivot tak nechod do Olomouca a ani eventuelne Brna
@3 Čauko, prosim ta a ty studujs niekde medicinu ? No ved prave že neviem podla coho sa ucit a kazdy hovori že do MT sa tažko dostat preto som chcela to sukr. doučko. A ak študuješ medicinu rada by som sa ešte ničo opytala v TS Dakujem pekne
@spacebound ahoj. prijímačky v MT mi neprišli vyslovene ťažké, no čo je podľa mňa nevýhoda, každý má úplne iný test. niekto z bio dostane vyslovene ľudské telo, niekto má kombináciu rastliny, živočíchy, genetika... je to náhodne rozhádzané. ja som mala z bio mix všetkého, z chem viac ako polku otázok z biochémie, veľa organiky a možno 3 otázky z anorganiky... nakoniec som skončila v Prahe na 2LF a nemôžem nič iné, len odporúčať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
do martina je podla mna tazke sa dostat, v cesku je zase aj fyzika na prijimackach
udrzi) a nejaky zivot tak nechod do Olomouca a ani eventuelne Brna