prosím vás, privítal by som akékoľvek tipy/rady/podklady/skriptá, jednoducho všetko čo sa týka od prijímacieho konania a štúdia na JLF v Martine, LF UK v BA, LF UP v Olomouci, LF UK v Prahe a LF Brno.
Mňa tohto roku zobrali na všetky (3) kde som sa hlásila, opýtaj sa čo konkrétne chceš vedieť. (kým hnijem ničnerobením doma a nezačnem hniť pod anatomickým atlasom v Prahe)
Čo sa týka podkladov, už viackrát sa stalo, že fakulta vydala nové podklady v januári a UPJŠ dokonca až v apríli a boli tam zmeny. Aj keď si teraz kúpiš staré, v novom roku si treba overiť, či nevyšli nové. Čo sa týka fakúlt - každá má plusy a mínusy a faktom je, že každý rok sa zvyšuje hranica minimálneho počtu bodov na prijatie. Výber fakulty by som zvážil podľa svojich možností, schopností a prístupu vyučujúcich k študentom. Skús osloviť starších študentov na jednotlivých fakultách - oni už majú prehľad a vedia parádne porovnať, keďže ich spolužiaci napr. študujú inde a vzájomne si vymieňajú skúsenosti a zážitky z jednotlivých predmetov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov