Ahojte, kto studuje medicinu v Prahe? Ako to zvladate? A hlavne aj tu vzdialenost? Ako casto chodite domov? Na ktorej fakulte ste? Ste tam spokojni? Alebo kde odporucate ist studovat medicinu? A nemate nahodou stare testy z prijimaciek z brna? Starsie ako
sme, nejak zvladame zatial, snad aj nadalej. Mne ta vzdialenost nejak problem nerobi, kedze ja doma nemam az take silne zazemie. Minuly rok som bol 4x doma, z toho 2 mesiace doma cez leto.
a ako sa ti paci? ako na skole? v pohode ludia ? a intrak? ty si na 1.lf? a hlasil si sa aj dakam inam? a skolu mavas pondelok-piatok ? inak prepac za tolko otazok @bress
@Dianna26 na 2lf, velka cast ludi su hrozni sprti a nic ine okrem skoly ich nezaujima, takze ani oni mna Ja zijem na private. Ako hlasil som sa aj inde ale vtedy som inde nechcel ist. Obvykle mavam skolu pondelok- piatok ale mam medzi tym obcas volne dni, kedze na prednasky chodim zriedka
@skingirl94 som a kvoli tomu sa mam teraz bavit vsade len o skole, nemat ine zaujmy a chvalit sa kolko som sa cez vikend naucil atd.?
Praveze oni by sa mali zamysliet, ked vsetko bezhlavo, bez zamyslenia a nejakych spojistosti hltaju a realne je to uplne nafigu.
Uz len to, ze vacsina z nich nema ziaden vztah k svojmu telu ukazuje o vela. Ako moze byt dobry doktor, ked sa nezaujima ani o seba?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Praveze oni by sa mali zamysliet, ked vsetko bezhlavo, bez zamyslenia a nejakych spojistosti hltaju a realne je to uplne nafigu.
Uz len to, ze vacsina z nich nema ziaden vztah k svojmu telu ukazuje o vela. Ako moze byt dobry doktor, ked sa nezaujima ani o seba?